Mancini'ye Sabri Olayı İçin Teşekkürü Borç Bilmemiz Lazım

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Muhtemelen Prandelli'nin bu şahsiyeti kadroya almamasında eski TD miz Mancini'nin de görüşleri etkili olmuştur bu vesile ile Sabri'nin takımdan şutlanmasına vesile olduğunu düşündüğüm eski TD miz Mancini'ye teşekkür ederim kendi adıma.

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin de takım hakkında Başkan Aysal’a sunduğu raporu ve Mancini’nin tavsiyelerini de dikkate alan Prandelli, kaptan Sabri Sarıoğlu’nu liste dışı bıraktı. Kamp kadrosunu dün akşam Aysal ve yönetime sundu.

Ben de etkisi olduğunu düşünüyorum. "Kendi sene niye oynattı" diyenlere cevap: Eli mecburdu

N5

Mancini asisti yapti Prandelli golü atti. Italyanlara olan sempatim artti.

Tamam Sabri kovuluyor artık, ligde kesin şampiyonuz.CL'de de yarı finali garantiledik.Ben de diyorum neden geçen sene şampiyon olamadık meğer Sabri yüzündenmiş.

Demek ki tek problemimiz Sabriymiş o giderse her şey yoluna girer.

Erken tesekkur etmeyin bence.Bir bakmissiniz Ceyhun kamp kadrosunda

tek problem sabriymiş yeauhhhhhh nedir ya:)

o zaman tek problem izetmiş yeauhhhh diyelim

sabriyi swol bek oynatan mancını değil miydi yahu?

he ama mecburdu dimi evet mecburdu yersen

Tek istediğim forumdaki saçma tipler Prandelliyi yerden yere vursun.O zaman bilicektim ki Prandelli iyi td.Şu an bir umudum kalmadı.Aynı Mancini'de olduğu gibi.

Bu takım bu sene şampiyon olursa Mancini sayesinde diyecek adamlar çıkar burada bu kesin.

Erken konuşmamak lazım. Sabri bu ne b.k yiyeceği belli olmaz.

çok iyi yaptı Prandelli reyiz.gerçekten de Sabri'yi eli mecbur olduğu için oynattı Mancini.Helal olsun bu adam bizi şampiyon yapacak.Sabricilere de yav he he demekten başka diyecek birşeyimiz yok,CL de yarı final oynardık goygoyları bomboş

Prandelli'nin birşey yaptığı yok.

Atıp tutmayın.

Yönetim Sabriylen sözleşme yenilemedi.

Sözleşmesi olmayan adamı Prandelli niye kampa götürsün ?

Prandelli'nin birşey yaptığı yok.

Atıp tutmayın.

Yönetim Sabriylen sözleşme yenilemedi.

Sözleşmesi olmayan adamı Prandelli niye kampa götürsün ?

Sözleşmesi otomatikman uzadı.

"Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz 2+1 (opsiyonlu) sezon için uzatılmıştır. Buna göre, Sabri Sarıoğlu 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 15.000 USD maç başı ücreti alacaktır. 2014-2015 sezonundaki uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır."

Şansa bak ki tam 30 maçta oynamış :redface: 24 lig 6 Türkiye Kupası

Geri
Üst Alt