Mancini'ye Sabri Olayı İçin Teşekkürü Borç Bilmemiz Lazım

Eli mecburdu yeaahhh diyenler veysel dedemin zamanındamı alındı da cogu zaman sağ bek oynatılmadı sabri oynadı.... Şu futbol fakiri manciniyi savunup durmayın artık komik oluyorsunuz...

Değil tabi ki. Veysel 25 yaşında yeni transfer, defansif orta saha ve sağ bek pozisyonlarında oynayabilen fizik gücü kuvvetli bir oyuncu. Sabri 30 yaşında, yıllardır eleştirilen bir oyuncu.

yıllardır eleştirilen lakin 10 dan fazla hoca ile çalışmış biRi bile gitsin dememiş ama sürekli eleştirilmiş. Çapsız mancini büyük deha mancini 30 maç oynatmış ama yine taktik uzmanı olmuş mancini, yaygara kopartan BÜYÜK GAKATASARAY TARAFTARI hala at gözlüğüyle yaşıyor yazık!!!...

yönetim veysel'e verecegi parayi tarik camdal'a verseydi bugün belki adam gibi bir sagbekimiz olabilirdi.

Tarık ı büyük topçu filan zanneden çok emin olun gelsin 3 ay sonra basacaksınız bol küfürlü mesajları bizde izleyeceğiz buradan... Ayrıca sabri kazmasından çok hazetmem lakin ondan önce bu takımdan gidecek en 15 oyuncu var...

Sabride bu şans oldukça jübileyi bizde yapar yalan haberdir izin vermişlerdir

Sözleşmesi otomatikman uzadı.

"Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz 2+1 (opsiyonlu) sezon için uzatılmıştır. Buna göre, Sabri Sarıoğlu 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 15.000 USD maç başı ücreti alacaktır. 2014-2015 sezonundaki uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır."

Şansa bak ki tam 30 maçta oynamış :redface: 24 lig 6 Türkiye Kupası

Harbiden sansa bak arkadas, tesadüf olamaz bu, kesinlikle

prandellinin göndermediği belli.bizim başkanın gönderdigi de belli.Fatih Terim ali dürüst albayraklar sayesinde başarılar kazanan tek başına kalınca klübü kaosa sürükleyen başkanın futboldan ben anlamam onu profesyoneller yönetecek dediği günleri özledik.ben şimdiden yazayım başkan önumuzdeki sene sonunu göremez.birde sabrinin aldıgı paraya laf atan taraftarlar var.sabrinin futbol hayatı boyunca kazanacagı parayı hajroviç tazminatı da kazanırsa ona vermiş olacak.bu başlıkta yazıldıgı gibi mancini yüzünden gönderildiyse kendi sahamızda kasımpaşadan fark yiyen ,deplasman fakiri bir takım kuran kendi sahasında lig sonuncusuna yenilen ceyhunu busget sanıp drogba yerine gol atmamız gereken maçta oyuna alan,bize ayakkabı tabanlarını göstermekten başka antrenörlük meziyeti olmayan yönetime teşekkür ediyoruz.böyle bir adamı kovdukları için.

prandellinin göndermediği belli.bizim başkanın gönderdigi de belli.Fatih Terim ali dürüst albayraklar sayesinde başarılar kazanan tek başına kalınca klübü kaosa sürükleyen başkanın futboldan ben anlamam onu profesyoneller yönetecek dediği günleri özledik.ben şimdiden yazayım başkan önumuzdeki sene sonunu göremez.birde sabrinin aldıgı paraya laf atan taraftarlar var.sabrinin futbol hayatı boyunca kazanacagı parayı hajroviç tazminatı da kazanırsa ona vermiş olacak.bu başlıkta yazıldıgı gibi mancini yüzünden gönderildiyse kendi sahamızda kasımpaşadan fark yiyen ,deplasman fakiri bir takım kuran kendi sahasında lig sonuncusuna yenilen ceyhunu busget sanıp drogba yerine gol atmamız gereken maçta oyuna alan,bize ayakkabı tabanlarını göstermekten başka antrenörlük meziyeti olmayan yönetime teşekkür ediyoruz.böyle bir adamı kovdukları için.

Kardeşim tamam yönetim ve bazı konularda haklı olabilirsinde. Orta açma özürlüsü sabriden bahsediyoruz. Sabri bu Arbeloa yada Alves değil. Galatasaraydan bu yeteneksizlikle dünyaları götürdü. Sıradan bir vatandaş Sabri olsa buna asgari ücretten fazlasını vermezler.

Kardeşim tamam yönetim ve bazı konularda haklı olabilirsinde. Orta açma özürlüsü sabriden bahsediyoruz. Sabri bu Arbeloa yada Alves değil. Galatasaraydan bu yeteneksizlikle dünyaları götürdü. Sıradan bir vatandaş Sabri olsa buna asgari ücretten fazlasını vermezler.

En sevmedigim taraftar profili benimde sorgulamwdwn qnwliz etmeden yarari zarari hesap etmeden sirf bikac uclukcektiriyo diye bikac giderli ropartaj veriyo diye o galatasarayin cocuguuuuu diye sahipleniyorlar tez zamanda herhangi bi sebepten soylarinin tukenmesini bekliyorum.

En sevmedigim taraftar profili benimde sorgulamwdwn qnwliz etmeden yarari zarari hesap etmeden sirf bikac uclukcektiriyo diye bikac giderli ropartaj veriyo diye o galatasarayin cocuguuuuu diye sahipleniyorlar tez zamanda herhangi bi sebepten soylarinin tukenmesini bekliyorum.

Genelde Terimi, Ardayi ve Sabriyi sahiplenenler ayni kisiler oluyor. Eminin Emre B. ye içlerinde bir sevgi vardir.

Mancini söylemis olsa bile Prandelli onun gazina gelipte oyuncu kovacak degil, önce kendisi izlemek ister ondan sonra kararini verir. Olay yönetimde bitiyor, yönetmiden birileri sabri'nin fisini cekmis, ama neden son haftalari beklediler orasi mechul. Önceden belirtilseydi ona göre yeni takim bulurdu veya jubile tarzi birseyler yapilirdi.

sabriden daha iyisini alsınlar sonra yollasınlar.

veysel daha mı iyi ? salih daha mı iyi ?

eboue oynayabilecek mi ?

bu şartlarda elimizdeki en iyi sağ bek sabridir.

Mancini söylemis olsa bile Prandelli onun gazina gelipte oyuncu kovacak degil, önce kendisi izlemek ister ondan sonra kararini verir. Olay yönetimde bitiyor, yönetmiden birileri sabri'nin fisini cekmis, ama neden son haftalari beklediler orasi mechul. Önceden belirtilseydi ona göre yeni takim bulurdu veya jubile tarzi birseyler yapilirdi.

Jubile mi futbolu mu bırakıyor sabri?

Ha doğru sabri yi kim alıp oynatir.

Herkez bizim gibi mi

Geri
Üst Alt