Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
begendigim bir forvet ama yasli forvetlerin cogu turkiyeye geldikleri zaman turist olarak geliyiorlar istisnalar disinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ve Diagne daha caylak yani rengo ?eğer Şampiyonluğa oynayacaksan elinde en az 3 tane Golcün olacak...bunların arasında böyle tecrübeli golcünde olmalı....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Avatar daki hamfendinin numarasını rica etsem?Fiorentina’yla anlaştığı yönünde haberler var İtalya ve Fransa basınında.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avatar daki hamfendinin numarasını rica etsem?
Transfer Istihbarat Şefi
eğer Şampiyonluğa oynayacaksan elinde en az 3 tane Golcün olacak...bunların arasında böyle tecrübeli golcünde olmalı....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
ben Falcao veya Diagneden birisi satılacak diye düşünüyorum....yinede diyorum en az 3 tane forvetimiz olmalı...çünkü biri sakatlanırsa tek forvetle sezon gitmez...bunu bu sezon çok iyi gördük...Falcao ve Diagne daha caylak yani rengo ?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao out Mandzukic in , biz bu hatadan donmeyiz
Falcao şu dönemde gider mi bilemiyorum. Kurulu düzenini bozmaz gibime geliyor. Çocuk bekliyorlar bir de
İşte kurulu düzen önemli mimara felan özel yaptırmıştı eviniMayemi istiyormus galiba , onlar bizim verdigi maasi verirmi bilmiyorum.
var da biraz tuzlu olurMandzukicin gencini bulun hırvatistandan