Mangala City'de!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City, Porto'nun savunma oyuncusu Mangala'yı kadrosuna kattı.

Bu transfer için Chelsea ile rekabete giren Manchester City, Porto ile daha önceden anlaşmasına rağmen Fransız oyuncunun Dünya Kupası'ndan sonra vereceği kararı bekliyordu. Fransız basınının iddiasına göre; Manchester City, Porto'ya 40 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Mangala'nın 4 Ağustos'ta takıma dahil olması bekleniyor.

Porto 23 yaşındaki genç stoperi Standard Liege'den 6.5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

TurkFutbol.Com

Nefis transfer.

Caballero (Hart)

Zabaleta (Sagna)

Kompany (Demichelis)

Mangala (Nastasic)

Kolarov (Clichy)

Daha Micah Richards var. City kale ve savunmada bu sene sorun yasamaz.

İyi transfer, City şampiyon.

Merkezde bir yerde mangal çevireceğiz havası var başlıkta..

Ulan şu porto kadar olamadık

adamlar 4'e alıp 40-50 m €urolara oyuncu satıp köşe oldu

biz hala elizabeth

Ulan şu porto kadar olamadık

adamlar 4'e alıp 40-50 m €urolara oyuncu satıp köşe oldu

biz hala elizabeth

yildirim_demiroren.jpg

Hani bunlar ffp filan ceza almışlardı.

Evet. Bu sezon bonservise 60 milyon euro harcayabilirler. Eğer oyuncu satarlarsa sattığı miktar bu 60 milyonluk euroluk sınırın üstüne eklenir. Şu ana kadar oyuncu satmadılar heralde.

Bu arada City'nin bu transferi yaptığına inanamıyorum. Artık oyuncular sırf Porto'da oynuyor diye direk astronomik ücretlere satılabiliyor. Zamanında yaptıkları ünle Emre Çolak bile bu takımdan 40 milyon euroya satılabilir. Mangala'yı hiç izlemedim şu ana kadar ama 40 milyon euro edecek oyuncu olsa izlemiş olurdum teziyle transferi saçma buluyorum.

Lafı açılmışken bir diğer hiç izlemediğim ama sıradan bir futbolcu olduğunu öngördüğüm oyuncu ise Lallana. Adam Johnson veya Milner seviyesinden öteye gidemeyeceğini düşünüyorum. Ama hiç izlemedim.

Son olarak bence City'nin sağ kanada ve Yaya Toure'nin yanına birini alması gerekliydi. Navas her ne kadar üst düzey olsa da daha iyisi alınabilirdi. Mesela Alexis Sanchez Arsenal'e gidebiliyorken City'de bu transferde araya girebilirdi.

Yaya Toure'nin yanına da Fernandinho yerine Juventus'tan Vidal- Pogba ikilisinden biri alınsa Avrupa'nın sayılı ortasahalarından birine sahip olabilirlerdi. Bu paralar bu ikiliden birine harcanabilirdi. Özellikle Pogba-Toure ortasahası adeta bir rüya niteliğinde. City'nin alacak gücü var mı ? Var. Ama Mangala denen herife bu kadar para harcamışken ve ffp cezası almışken bu hayaller başka bahara kaldı.

Parasi olanin umrunda degil o, City ve Paris son gaz devam ediyorlar.. :p

Alakası yok, City'e verilen sınır 60 milyon euro'ydu. Şimdiye kadar 15 milyon euro harcama yapmışlardı. Bununla beraber 55 oldu. Başka da transfer yapmayacaklar. Ha verilen paraya gelecek olursak aşırı abartılı bir stoper oyuncusu için. Piyasa inanılmaz uçtu artık. Birilerinin el atması gerekiyor.

Mangala hayirli olsun saglik kontrolunden gecmis..

Geri
Üst Alt