Manisa 19 Mayıs Stadyumu Son Hali

İlker Üstün

Sarı Üye
25 Ağustos'ta oynanacak olan Süper kupanın verildiği stadın son hali;

[attachment=12705:BvkKuOOCcAAgAE4.jpg]

Ekli dosyalar

• BvkKuOOCcAAgAE4.webp
    BvkKuOOCcAAgAE4.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 314
Patates tarlasında maçı oynatacaklar. Rezillik resmen

Özel sebebi var orada oynanmasının mazur görülebilir bazı şeyler sonuçta ligteki takımların berbat zeminlerinde sürekli maç yapılıyor hatta bizim stadın zemini bile ne hallerdeydi zamanında.

Harika bir zemin, Ingilizler kiskancliktan catlasin Wembley leri ile, boyle zeminde acayip top oynanir, yerden paslasmalar, dusunsenize..

Cikip oynayasim geldi..

:smiley_simmons:

Özel sebebi var orada oynanmasının mazur görülebilir bazı şeyler sonuçta ligteki takımların berbat zeminlerinde sürekli maç yapılıyor hatta bizim stadın zemini bile ne hallerdeydi zamanında.

Sırf facia orda yaşandı diye maçın orda oynatılması çok saçma.İzmir'de oynat 50 bin küsür kapasiteli Atatürk Stadyumu var.Hem daha fazla gelir elde edilir hemde zemini çok daha iyidir

Konya'daki stadin acilisini yapabilirdik.Stad yetismezse Kayseri olabilirdi,Mersin olabilirdi.

Wesley ve Bruma'ya bu maç için çok güveniyordum ve kesinlikle oynamalarını istiyordum ama zemini görünce acaba bu maçlık oynamasalar mı diye düşünmedim değil :redface: Çünkü şu zeminde oynasalar bile faydalarından çok zararları dokunur ayrıca sakatlık ihtimali de çok yüksek.

Maça bu sahada çıkarsak yazıklar olsun.

Tapatalk

sorun değil 2 sene önce yaptıkları gibi boya ile yeşile boyarlar bir şey kalmaz!!!!

Maça bu sahada çıkarsak yazıklar olsun.

Tapatalk

bu stadın oynanacağı stad 80bin kişilik izmir atatürk stadı olmalıydı... hem daha çok seyirci, hem daha çok gelir...

Emin miyiz bu görüntünün doğruluğundan? Ona göre yaygara yapalım sosyal medyada

Geri
Üst Alt