#Manolo Gabbiadini

Bence Gabbiadini'yi forvet olarak istemiyor hoca. Seneye 433'e dönecek, onun için istiyor.

N5

-----------Melo----------XXX---------------

------------------Sneijder-------------------

-Gabbiadini------Burak------Bruma/Hajr--------

:(

---Hajrovic------Gabbiadini------Bruma--------

bu daha iyi degil mi?

Cogunlukla Kanat'da oyniyor, ara sira ST...

Gabbiadini Tek forvet'de nasil oynar? misal 4231

Sen Oyuncu iyi bilyiorsun galiba...biraz nasil bi tarj Oyuncu oldugunu anlatabilirmisin, iyi yapdiklari nedir, + ve - 'leri..

Cok iyi biliyorum desem yalan olur, GSmizde oldugu gibi her hafta izlemiyorum allahin Sampdoriasini.. :D

Onceki iletimde belirttigim gibi topu iyi surebildigi ve sutu etkili olldugu icin ayrica Sampdoria'nin kisitli kadrosu yuzunden sag kanatda oyandigini gordugum maclar oldu.Paylastigim linkte sag kanat/forvet gibi oynamis. Tek forvet icin bir oyuncu fizik olarak guclu,sirtini rakibe dayayip pas aktaran bir oyuncu olarak goruyorsan, Gabbiadini bunlari yapabilir dersem yalan olur. Topla hizli hareket edip, oyuncu eksiltebilen ve iyi bir sol ayaga sahip olan bir oyuncu.

Bana gore eksik kaldigi yonleri, bir forvet oyuncusunun yaptigi kosular ve sahip olduklari o ic gudusel bitiricilik olayi.

Adminimiz Taha'nin da belirttigi gibi 4-3-3'un forveti olabilir. Fakat en ileri ucta nasil performans gosterir bilemiyorum. Alici gozuyle dikkatli bir sekilde izlemekte fayda var.

Konu hazir Sampdoria'dan acildigina gore Melo yerine gecen yaz ismini zikrettigim Pedro Obiang'in ismini unutmayalim..

-Gabbiadini------Burak------Bruma/Hajr--------

:(

---Hajrovic------Gabbiadini------Bruma--------

bu daha iyi degil mi?

Gabbiadini gibi bi forvet 433te sıkıntı yaratabilir. Daha komple biri lazim bence. Yeri geldiğinde kafa vurabilen, fiziğini kullanabilen.

Bu aralar Jovetic'e taktim keşke alsak.

N5

Cok iyi biliyorum desem yalan olur, GSmizde oldugu gibi her hafta izlemiyorum allahin Sampdoriasini.. :D

Onceki iletimde belirttigim gibi topu iyi surebildigi ve sutu etkili olldugu icin ayrica Sampdoria'nin kisitli kadrosu yuzunden sag kanatda oyandigini gordugum maclar oldu.Paylastigim linkte sag kanat/forvet gibi oynamis. Tek forvet icin bir oyuncu fizik olarak guclu,sirtini rakibe dayayip pas aktaran bir oyuncu olarak goruyorsan, Gabbiadini bunlari yapabilir dersem yalan olur. Topla hizli hareket edip, oyuncu eksiltebilen ve iyi bir sol ayaga sahip olan bir oyuncu.

Bana gore eksik kaldigi yonleri, bir forvet oyuncusunun yaptigi kosular ve sahip olduklari o ic gudusel bitiricilik olayi.

Adminimiz Taha'nin da belirttigi gibi 4-3-3'un forveti olabilir. Fakat en ileri ucta nasil performans gosterir bilemiyorum. Alici gozuyle dikkatli bir sekilde izlemekte fayda var.

Ben 433te kanat olacagini düşündüm yalniz :D

N5

Ben 433te kanat olacagini düşündüm yalniz :D

N5

Tahmin etmistim zaten :) Tek forvet konusunda Gabbiadini icin ciddi suphelerim var...

Boyle genc ve belli bir kaliteye sahip oyuncularla ilgilenmemiz cok guzel. Iyi bir yolda oldugumuzu dusunuyorum, sira sadece dogru oyunculari bulmakta.. Bunun yoluda oyunculari ciddi bir sekilde takip etmekten geciyor.

Bi kanat bruma, ötekinde gabbiadini...

5 yil minimum rahat edersin.

* LG G2 Tapatalk *

Juve-Samp maci var trtsporda.Suana kadar sahanin en goze batan oyuncularindan 2 tehlike yaratti bitane cektigi sut adama carpip gol oldu.Ozellikli bi oyuncu,suan elimizdeki forvetlerden daha cok katki verir.

Bugun golunu atti

(Sampdoria 1-1 Bologna)

bu arada scoutlarimiz bugun Roma - Sampdoria macina gitmisler diyorlar, Gabbiadini icin..

Bu sezon 23 macta 8 gol 3 asist yapmis. 22 yasinda ve Italyan liginde, ve de orta siralarda bir takimda oynadigini goz onune alinca fena istatistikler degil.

büyük potansiyel var bence şartlar uygun olursa faydalı olur.

Yalnız bu adam son 11 maçın 10 tanesinde kanat oynamış, bugünkü maçta da forvet arkası oynamış, transfermarkt'ta ki bilgilere göre. Anlaşılan klasik bir santrafor değil kendisi, ve Mancini'nin oynattığı 4-3-3 sisteminin kanat forveti olabilecek özelliklerde demek ki. Tabi izlemediğim için nasıl bir oyuncudur yorum yapamıyorum.

gabidini sezon sonu gelen ilk isim olur gibi.

Yaz transferleriyle Mancini'nin gercekten nasil bir takim kurmak istedigini daha iyi anlayacagiz. Gecen gun GSTV'de bir konuk vardi, Unal Aysal'in Mancini'nin iki ismi "mutlaka alin" diye istedigini soyledigini iddia etti, Telles'le Hajrovic. Ikisi de genc.

Gabbiadini bizim eldeki golculerden farkli, dripling yetenegi daha fazla, suratli. O da cok genc.

Sampdoria'lı forvetin menajeri, "Mancini beni aradı. Gabbiadini'yi kesinlikle istediğini söyledi G.Saray, O'nu Drogba'ya alternatif düşünüyor" dedi.

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan G.Saray'ın diğer gözdesi Manolo Gabbiadini'nin menajerinden de çarpıcı açıklamalar geldi.

FIFA menajeri Silvio Pagliari, G.Saray'ın 22 yaşındaki forvete ilgisini doğrulayarak, "Mancini beni aradı, konuştuk. Gabbiadini'yi kesinlikle takımında görmek istediğini söyledi" dedi. Eurosport'a konuşan Pagliari, sarı-kırmızılı scoutların, Gabbiadini'yi izlemek için dün Roma-Sampdoria maçına geldiklerini de belirtip, "G.Saray uzun süredir Manolo'yu izliyor. O'nu, Drogba'nın alternatifi olarak görüyorlar" diye konuştu.

PAZARLIK ÇETİN OLACAK

Pagliari, "G.Saray için bu transferde en zoru Manolo'nun yarı bonservisinin Juventus'ta olması. Çetin bir pazarlık olacak" dedi.

Eurosport TR

Tapatalk ile gönderildi.

290920132000361232418_2.jpg

Suha'nin Burak'i elestirmesinden sikilmislar, yabanci ver. getiriyorlar.

Krall :tiphat:

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Yalnız bu adam son 11 maçın 10 tanesinde kanat oynamış, bugünkü maçta da forvet arkası oynamış, transfermarkt'ta ki bilgilere göre. Anlaşılan klasik bir santrafor değil kendisi, ve Mancini'nin oynattığı 4-3-3 sisteminin kanat forveti olabilecek özelliklerde demek ki. Tabi izlemediğim için nasıl bir oyuncudur yorum yapamıyorum.

Daha cok bir 9.5 numara, Sturridge tarzi mesela

Geri
Üst Alt