#Manolo Gabbiadini

Le Mans'tan alsak forvet olmaz mi? Illa buyuk takimdan mi almamiz lazim?

Edin Dzeko tam bizlik topçu.Gerek yok Balotelli'ye filan.

Ya güzel kardeşim. Hajroviçi,Burdissoyuda böyle kaldırdınız münasip yerinden patladılar. Bir numarası yok bu adamların.

Gremio Brezilyanın en köklü ve iyi takımlarındandır. Villa Atleticoya 4 Milyon Euroya gitti. Git araştır.

BOCA JRS ne borumu

Italyanin orta sinif takiminda oynayan mac basi 0.30 gol ortalamasiyla oynayan bir kardesimiz ..

Ama forum halkinca coq sevilior

Olur oyle takma kafana. Bazi futbolcular cok sevilir yeteneksiz, vasat olduklari, kotu takimlarda oynadiklari halde.

Misal, bir futbolcu var, zamaninda Gabbiadini'nin yasindayken Fransa 2. lig takimi Le Mans'ta 0.18 gol ortalamasiyla oynayan, onun da cok seveni, begeneni var. Belki duymussundur, Didier Drogba diye bir adam.

Insanlar boyle iste, kimi begenecekleri belli olmuyor. :D

Olur oyle takma kafana. Bazi futbolcular cok sevilir yeteneksiz, vasat olduklari, kotu takimlarda oynadiklari halde.

Misal, bir futbolcu var zamaninda, Gabbiadini'nin yasindayken Fransa 2. lig takimi Le Mans'ta 0.18 gol ortalamasiyla oynayan, onun da cok seveni, begeneni var. Belki duymussundur, Didier Drogba diye bir adam.

Insanlar boyle iste, kimi begenecekleri belli olmuyor. :D

Drogba bu elemanin yasinda iken

Marsilyada uefa finali oynuyor

Idi

Bence 4-3-3'ün kanatlari icin düsünülüyor alinsa bile. Burak gibi kanat forvet yapilabilir.

Yani olasi bir forvet transferi ile alakasi oldugunu sanmiyorum.

Bi örnek vermek gerekirse: Gabbiadini - Forvet - Sneijder

Sneijder'in 10 numara da oynamasindan yanayim tabi ama örnek sadece :)

çok tanımasam bizle adı geçmeye başladıktan sonra biraz araştırdım nedense ısındım bu adama kanatta da oynayabiliyo oluşu güzel çünkü bizim direk santraforumuz olamaz kesinlikle

Balotelli hayranligi zenci oldugundan kaynaklaniyor heralde.

Kosmayan, trip yapan, agir futbolcudur kendisi.

Bize öyle cakilli forvetler lazim degil ( Dzeko icin de gecerli ).

Bence böyle adamlari alarak yola cikmamiz iyidir. Telles yerine Kolarov´da gelebilirdi. Gelmedi. Pisman olduk mu ? Olmadik.

Vizyonsuz taraftar ordusunun Messisi oldu Bu Manalo. Bunu alırlarsa zerre sevinmem.

Italyanin orta sinif takiminda oynayan mac basi 0.30 gol ortalamasiyla oynayan bir kardesimiz ..

Ama forum halkinca coq sevilior

onu da yapamayacak çöp banko 11 oynuyor her hafta.

gabbiadini'yi beğenmeyenler kimi istiyor ibra geliyorda biz mi almadık seçenekler içinde en iyilerden.

Ne Balotelli'yi, ne de Gabbiadini'yi istemiyorum. Bu konuyu gördükçe kötü oluyorum nedense. İlle de İtalyan olacaksa Ciro Immobile olsun. Juventus taraftarlarının halini, pişmanlığını görünce "acaba" demeden edemiyorum.

Geri
Üst Alt