mansur yavaş

beyaz tv karalaması ve manipülasyonuna bak; "chp gençliğinin idolleri deniz gezmiş, yılmaz güney" bununla da kalmamışlar, " deniz gezmişe çeteci suçlaması, yılmaz güney'e katil yaftası" sanki yalan söylemiş ulan senin mahkemelerin bu kararı verdi zaten. mansur yavaş apo'ya terörist dese abdullah öcalan'a terörist damgası diyecek utanmazlar.

Beyaz TV'nin ağzına oturayım da belediye başkanının bir siyasi tarafı olmasında sıkıntı yok. Adam Melih'in sadece Etlik ve Keçiören'i abad etmesi gibi kendi bölgelerini geliştirip Gazi Mahallesi veya Tuzluçayır'a hizmet götürmezse o zaman tartışırız. Benim siyasi görüşüme tam zıt bir kutubu tercih etmesine rağmen 2 belediye seçiminde elim bile titremeden oy attım adama. Bilfiil 13-14 yıl Melih iktidarını da yaşadıktan sonra attığım oy için her Allah'ın günü şükrediyorum.

40 sene önceki tavırlarıyla siyasi duruşu ile eleştiriliyor.

Geçmişle kavga etmeye devam etmek ülke için en hayırlısı evet! 40 sene diyorum.

40

uçan tekme - uludağ sözlük

beyaz tv karalaması ve manipülasyonuna bak; "chp gençliğinin idolleri deniz gezmiş, yılmaz güney" bununla da kalmamışlar, " deniz gezmişe çeteci suçlaması, yılmaz güney'e katil yaftası" sanki yalan söylemiş ulan senin mahkemelerin bu kararı verdi zaten. mansur yavaş apo'ya terörist dese abdullah öcalan'a terörist damgası diyecek utanmazlar.

beyaz tv gökçeklerin kanali

tahir s. gibi yalakalarla mansur gibi haysiyetli insanlara surekli karalama operasyonu yapiyorlar

Geri
Üst Alt