mansur yavaş

Mansur başkanın biraz cirkeflesmesi şart.. adamın olumlu veya olumsuz haberini bile yaptırmıyorlar ulke genelinde resmen yok sayıyor çoğu medya kuruluşu .. Açık ara en korktukları c.baskani adayı Mansur beydir çünkü sağcısı solcusu Türkü Kürdü her kesimden oy alabileceğini biliyorlar

keske kendinemüzisyenle yapsaydi yayin

Mansur başkanının biraz cirkeflesmesi şart.. adamın olumlu veya olumsuz haberini bile yaptırmıyorlar ulke genelinde resmen yok sayıyor çoğu medya kuruluşu .. Açık ara en korktukları c.baskani adayı Mansur beydir çünkü sağcısı solcusu Türkü Kürdü her kesimden oy alabileceğini biliyorlar
İmamoğlu'nu 2 evetle uğurluyor muyuz abi?

İmamoğlu'nu 2 evetle uğurluyor muyuz abi?

İmamoğlu maalesef olamaz gibi geliyor.. hdp ile çok dillendirildi bir de şu zamanda direk sol çıkışlı birinin iktidara gelmesi de cidden zor malum kesim bu değişime hazır değil..Mansur bey mhp'den büyükşehir adayı olduğunda üni son sınıftaydım tüm arkadaşlar ona oy vermiştik 10 yıl öncesinden sempati duyduğum bir isim Beypazarini Beypazarı yapmıştı vaktiyle..Sağ kökenli çoğu kişi de bu dönemlerinden biliyor kendisini bilhassa büyükşehirlerde büyük oy alacağını düşünüyorum..

Mansur başkanın biraz cirkeflesmesi şart.. adamın olumlu veya olumsuz haberini bile yaptırmıyorlar ulke genelinde resmen yok sayıyor çoğu medya kuruluşu .. Açık ara en korktukları c.baskani adayı Mansur beydir çünkü sağcısı solcusu Türkü Kürdü her kesimden oy alabileceğini biliyorlar
Bence şu haliyle daha güzel
Yayında da söyledi bunu
'' Ben herkesin belediye başkanıyım. O yüzden belediye başkanı olduktan sonra sosyal mecrada, orada burada ağzımdan hiç siyasi bir mesaj çıkmadı. ''

Çirkefliğe kaysa bu sefer siyaseti , görevine daha ağır basıyor diye düşünülebilir
Bu şekilde sadece görevini yapıp Ankara'ya önemli hizmetler yapması bile Türkiye geneline yönelik büyük bir seçim kampanyası olur

Mans %46 ile kaybeder gibi şu anda

İmamoğlu'nun seçimi kazanma ihtimali daha yüksek bence
Her şeye rağmen...

Bence şu haliyle daha güzel
Yayında da söyledi bunu
'' Ben herkesin belediye başkanıyım. O yüzden belediye başkanı olduktan sonra sosyal mecrada, orada burada ağzımdan hiç siyasi bir mesaj çıkmadı. ''

Çirkefliğe kaysa bu sefer siyaseti , görevine daha ağır basıyor diye düşünülebilir
Bu şekilde sadece görevini yapıp Ankara'ya önemli hizmetler yapması bile Türkiye geneline yönelik büyük bir seçim kampanyası olur

Belli bir seviyeye inmesi gerekiyor bu şekilde alamaz bazı insanların anladığı dil farklı maalesef daha doğrusu insanlar buna alistirildi.. Bugün seçim olsa Mansur Beyin ismini duymamış milyonlar oy verecek .. Gelecek seçimdeki en büyük umudum yaşlı genç nüfus oranının 5 milyon gençler lehine kayması

Belli bir seviyeye inmesi gerekiyor bu şekilde alamaz bazı insanların anladığı dil farklı maalesef daha doğrusu insanlar buna alistirildi.. Bugün seçim olsa Mansur Beyin ismini duymamış milyonlar oy verecek .. Gelecek seçimdeki en büyük umudum yaşlı genç nüfus oranının 5 milyon gençler lehine kayması
İnşallah görürüz cbaşkanı olarak
Çok yakışır gerçekten
Hem tecrübesi de çok fazla

Mansur Yavaş: (Cumhurbaşkanlığı Adaylığı) "Ben şimdi işimi yapayım, sonrasını Allah bilir."

Enkazı bir sen toplayabilirsin başkan

Geri
Üst Alt