mansur yavaş

Var be bir hayalimiz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mansur yavaş Takdiri hak ediyor fakat dezavantajı mhp kökenli olduğu için belli bir kitleden oy alamıyor.
Ordaki %11-12 oyu diğer partilerden alması lazımki bence zor bu yüzden cumhurbaşkanlığı adaylığıda zor gibime geliyor.

MHP kökenli olduğu için kimlerin oy vermeyeceğini biliyoruz..
Bizde onlara zaten yolda görsek selam vermeyiz aynı noktada buluşmamız da mümkün değil.
Mansura kökeni yüzünden öldürseler oy vermeyecek kimseler var ya, işte onlara yanlayanlar düşünsün.

Mansur aday olsun oyumu vereyim ha yok şunlar oy vermez bu isme o yüzden aday değil diyorsanız bende size oy vermem rakibinize atarım bu kadar basit.

MHP kökenli olduğu için kimlerin oy vermeyeceğini biliyoruz..
Bizde onlara zaten yolda görsek selam vermeyiz aynı noktada buluşmamız da mümkün değil.
Mansura kökeni yüzünden öldürseler oy vermeyecek kimseler var ya, işte onlara yanlayanlar düşünsün.

Mansur aday olsun oyumu vereyim ha yok şunlar oy vermez bu isme o yüzden aday değil diyorsanız bende size oy vermem rakibinize atarım bu kadar basit.

Mesele MY ile RTE kaldigi zaman kime verecegi insanlarin. Sence kime verir o dediklerin? RTE’ye mi?

Oyle olsaydi, son anketlerde 10-12 puan onunde cikmazdi RTE’nin.
Anket denen saçmalığa inanmıyorsun herhalde, 10 larca şirketten 1 tanesi doğru çıkyor onada büyük başarı diyorlar o da büyük başarı değil aslında attırıp tutturma sanatı sadece.

Mansur yavaş Takdiri hak ediyor fakat dezavantajı mhp kökenli olduğu için belli bir kitleden oy alamıyor.
Ordaki %11-12 oyu diğer partilerden alması lazımki bence zor bu yüzden cumhurbaşkanlığı adaylığıda zor gibime geliyor.
Herif mhp karsisinda girecek yarisa neyin kokeni yaw

ömrü hayatı boyunca ankara büyükşehir belediye başkanı olarak kalmasını tercih ederim.

İnşallah bir sonraki dönem Bursa Belediye Başkanı da olur. Bezduk başkan bezduk.

Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmeyeceğini düşünüyorum. Oraya oynayan muhalif isim belli.

ben sundan daha kral bir hareket görmedim
2 sene gecmis üstünden he

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt