Manuel Da Costa, Galatasaray'la Anlaştı

Bu dediğinin üstünden 1 sene geçti onu diyorum başakşehirde iyiydi zaten şu an muamma.. Ayrıyetten bundan sonra geleceğe yatırım yapacağız diyen bir takımın adı da costa ve ardayla geçiyor böyle konuşan adam ışık kaan veya emin bayramı şak diye 11e monte eder normalde gidip de posası çıkmış adamlardan 3 aylığına medet ummaz..
Arda konusunda zaten fikrim net büyük saçmalık ve gerçekleşeceğini düşünmüyorum, Ama da Costa ile Arda aynı kefede değil, Costa futbolculuk olarak iyi konumda ayrıca stoper bölgesinde yaşlı oyuncu kullanmak sıkıntı değil diğer bölgelerde olduğu kadar. Öbür bölgelere genç scout transferleri yapıp burayı böyle tamamlarsak bana göre tamamdır, Sonuçta Luyindama seneye döndüğünde Costa iyi performans gösterirse oradaki tamamlayıcı 3. stoper olur veya Marcao bu ritimde giderse Luyindama ile oynar.

Belhanda gidiyor diye faslı ihtiyacı mı doğdu ya da belhanda kendini yalnız hissetmesin diye arkadaş mı getiriyoruz

Bu dediğinin üstünden 1 sene geçti onu diyorum başakşehirde iyiydi zaten şu an muamma.. Ayrıyetten bundan sonra geleceğe yatırım yapacağız diyen bir takımın adı da costa ve ardayla geçiyor böyle konuşan adam ışık kaan veya emin bayramı şak diye 11e monte eder normalde gidip de posası çıkmış adamlardan 3 aylığına medet ummaz..
bizim defans hattımız üç aşağı beş yukarı belli...Mariano ve Nagatomo gidiyor ve yerlerinede Linnes ve Saracchi geliyor...defansın ortasıda Luyindama ve Marcao olduğundan ama Luyindamanın sakatlığı yüzünden sadece geri gelene kadar onun yedeğini alıyoruz...birde harcayacak para olmadığından dolayıda mantıklı bir hamle...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bencede akıllıca türkiyede stoperi iyi olan şampiyon olmuyor.Orta saha forveti iyi olan şampiyon oluyor

İdare edebilecek bir isim ayrıca elimizdeki marcao dan da donk tanda iyi stoper bu yoklukta iş görür

Arda konusunda zaten fikrim net büyük saçmalık ve gerçekleşeceğini düşünmüyorum, Ama da Costa ile Arda aynı kefede değil, Costa futbolculuk olarak iyi konumda ayrıca stoper bölgesinde yaşlı oyuncu kullanmak sıkıntı değil diğer bölgelerde olduğu kadar. Öbür bölgelere genç scout transferleri yapıp burayı böyle tamamlarsak bana göre tamamdır, Sonuçta Luyindama seneye döndüğünde Costa iyi performans gösterirse oradaki tamamlayıcı 3. stoper olur veya Marcao bu ritimde giderse Luyindama ile oynar.

Da costa 6 ay idare eder gideriz 2 yıl sözleşme uzatırız yıllığı 1.5 milyon eurodan adım gibi eminim sırf bu yüzden bile istemiyorum böyle adamları... Hoca sözlerinin arkasında durmak zorunda geleceğe yatırım diyorsak geleceğe yatırım yapalım her sene kadro yenilenmesinden bıktım usandım Da Costa transferi belki genç bir stoperimizin parlamasına engel olacak seneye Luyindama da dönünce zaten forma şansı kalmıyor gençlerin..Böyle durumları fırsata dönüştürmek lazım donkun performansı lig için gayet yeterli baktın genç oyuncundan fayda yok onu koyarsın..Benim en az dert ettiğim bölge stoperler ahmet bile oynadığı dönem idare ediyordu bekler-kanatlar-orta saha resmen S.O.S veriyor umarım öncelikle bu bölgelere odaklanırız

Gelsin, parlatıp satarız yaşı uygun.

Benim eski memlekettli, Kendisinden Galatasaray forması istemiştim Gs- psv maçına gitmeden. Gidip ala ala Orhan Ak formasını getirmiş 5 numara önemli bir oyuncu diye. Ayrıca o maçta inamato yu sakatlamıştı sanırım. Müthiş bir menajeri var bu yetenekle bu kadar sağlam kontratlar alıp o kadar takıma transfer olmak kimsenin harcı değil. Bize yakışmaz böyle bir Stopper tam fenerlik.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Stoper falan alınmasın Terim eldekilerle idare etsin. Diğer mevkilere acil ihtiyaç var.

genç çocuk bulun yada gerekirse altyapıdan çıkartın 29 yaş üstü doldurmaktan iflas edicez.
satılabiliecek yaşta adam getirin yada altyapıdan çıkarın...

Yaş ortalamamıza uygun transferler yapmakta üstümüze yok

sürekli idare etsin diye alinan cöplerle kadro iyice boka sardi. reziller. mariano nagatomo donk costa ne güzel gencecik bir defans hatti.

yarim sezonluk anlasma bile degil.

Da costa 6 ay idare eder gideriz 2 yıl sözleşme uzatırız yıllığı 1.5 milyon eurodan adım gibi eminim sırf bu yüzden bile istemiyorum böyle adamları... Hoca sözlerinin arkasında durmak zorunda geleceğe yatırım diyorsak geleceğe yatırım yapalım her sene kadro yenilenmesinden bıktım usandım Da Costa transferi belki genç bir stoperimizin parlamasına engel olacak seneye Luyindama da dönünce zaten forma şansı kalmıyor gençlerin..Böyle durumları fırsata dönüştürmek lazım donkun performansı lig için gayet yeterli baktın genç oyuncundan fayda yok onu koyarsın..Benim en az dert ettiğim bölge stoperler ahmet bile oynadığı dönem idare ediyordu bekler-kanatlar-orta saha resmen S.O.S veriyor umarım öncelikle bu bölgelere odaklanırız
kadroyu değiştirmeye mecburuz şu an....ve önümüzdeki sezonda yine değişecek yine mecburiyetten....önümüzdeki sezon bu FFP olayındaki son senemiz ve bilindiği gibi oyuncu satmadan transfer yapamıyoruz(elde para olmasına rağmen)....yoksa inan bana sezon başında üç aşağı beş yukarı aynı fiyata bizde satın alırdık Onyekuruyu...unutmayın 1 milyon € yüzünden Haaland'ı alamadık...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt