Uruguayİyi herifportekizmilli takımında da beğenmiştim dünya kupasında
Ugarte'yi benim gibi alt yaş gruplarından beri takip ediyordur, benim gibi onun oyun tarzını PL için uygun bulmuş ve PL'de onu izlemek istiyordur.Bir insan niye uzun süredir bu transfer haberini bekler ki
Sana birsey dedigimiz yok Arasim. bu herif kimi duysa cümleye böyle başliyor ki eleştirmeyelim.Ugarte'yi benim gibi alt yaş gruplarından beri takip ediyordur, benim gibi onun oyun tarzını PL için uygun bulmuş ve PL'de onu izlemek istiyordur.
Suat abi için diyorsan muhtemelen o da öyle düşünüyordur. Keşke kendisi gibi bir scout olsa kulübümüz bünyesinde. Mevcut ekibin muhtemelen onun bildiğinin çeyreği kadar oyuncu havuzu yoktur elindeSana birsey dedigimiz yok Arasim. bu herif kimi duysa cümleye böyle başliyor ki eleştirmeyelim.
Uruguay
Olabilir reis, sıkıntı yok.Bruno fernandezle karıştırdım
Suat abiyi rahat bırakalım lütfen. Forumun bilgi birikimi en yüksek üyelerinden birisi
Yeni sozlesme yaptilar ya uzun vadeli dusunuyorlarmis.bu adamlar manyak mı hala Bu kel'e transfer yapıyorlar.
adam hedef maçların çoğunu kaybediyor.
bize kaybetti yaw, Hoca demeye erindiğimiz Okan bu keli kendi sahasında hoplattı. ben kaleci falan anlamam. yb de bizi apo ve kaleci yüzünden hoplattı ilk maç.
Kopenhagın gerisinde 4. oldular yaw grupta.
hala 50M adam alıyorlar bu kelini tokatladığım hoca bozuntusuna.
işi bilmiyorlar voleyi vurmaları lazımdı
Yeni sozlesme yaptilar ya uzun vadeli dusunuyorlarmis.