manuel ugarte

geçen sezon iiydi de bu sezon berbehat bir halde

daha ii heriflere yönelelim mümkün ise
Bu sezon oynamıyor hep yedekten giriyor ki bu sene çöp manu da iyi denilebilecek tek kisi yok fernandesi saymazsak
Ugarteden daha iyisi var tabi para varsa merino kimmich camavinga why not

Bu sezon oynamıyor hep yedekten giriyor ki bu sene çöp manu da iyi denilebilecek tek kisi yok fernandesi saymazsak
Ugarteden daha iyisi var tabi para varsa merino kimmich camavinga why not

ifb veerman'ı almışsa biz de o sewiye bi herif almalıyız abi

dandik/deneme transfler lüksümüzü sara'da harcadık zaten, garanti birisini alalım #bence

ifb veerman'ı almışsa biz de o sewiye bi herif almalıyız abi

dandik/deneme transfler lüksümüzü sara'da harcadık zaten, garanti birisini alalım #bence
Veerman iyi topçu degil yahu yani hollanda icin iyi ama buyuk soru işareti bizim sara tarzı bir oyuncu topu alip basıp giden biri degil top tekniği guzel pasları cok iyi fakat hollanda Belçika ligleri yumuşak lig soyle dusun 27 yaşına kadar orta sıra epl takımları yada İspanya takımları çoktan alirdi bunu
Timber ve tayloru istemiş öncelikle tedesco ama epl yi istiyormus topçular
Bu arada ugarte cok iyi topçu form tutsun yeter ama tabi 30 milyon verilmez haklısın
Misal wolvestaki andre de iyi topçu ama 30 milyon diyorlar
Bize napolideki anguissanin avrupa doğumlu ve genc olanı lazim

Hic bir kulüp para verip Ugarte'nin bonservisini almaz devre arasında; satin alma opsiyonuyla kiralanabilir.

Bizim için ne mantıklı hamle olur, manu performansının dikkate alınmaması gerektiğini herkes biliyor zaten.

15-20'ye bırakıyorlarsa ciddi düşünülebilir bir isim 6 no için. Benim gönlüm Lesley Ugochukwu'dan yana.
Ortasahaya iki tane Afrikalı almıyorlar genelde rotasyona. Gerçi Ugochukwu Fransa vatandaşı ama Nhaga var diye Afrika kökenli isimlere gitmezler

15-20'ye bırakıyorlarsa ciddi düşünülebilir bir isim 6 no için. Benim gönlüm Lesley Ugochukwu'dan yana.
Ugochukwu yine iyidir de bu herif baya bitik valla unitedla alakası yok psgden beri paraşütsuz düşüşte.Sportingin sistemde iyi iş yapmıştı da çok dümdüz adam bizde hiç iş yapmaz bence baya boş topçu öyle çok süper kesici falan da değil bir de ağır yani

Ugochukwu yine iyidir de bu herif baya bitik valla unitedla alakası yok psgden beri paraşütsuz düşüşte.Sportingin sistemde iyi iş yapmıştı da çok dümdüz adam bizde hiç iş yapmaz bence baya boş topçu öyle çok süper kesici falan da değil bir de ağır yani
PSG zamanına biraz yaklaşsa bize çok uyacak bir 6 no, bu sene bir ara iyi maçlar çıkardı Ugarte bir Manu'dan sonra yükselişe geçebilir bence. Lakin ben uzun bacaklı 6 no istiyorum ilk tercihim öyle bir oyuncu olurdu.

Geri
Üst Alt