Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.186
- 2.432
- 1.938
Normal bir açıklama. Ronaldo iyi deyince Messi kötü olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama hocam o günün futbol şartları ve bu günün ki çok farklı o dönemden bu döneme piyasaya fransa çıktı ispanya çıktı yani sonuçta uruguay bile dünya kupası almış bir takım ama kalkıp ispanya almanya italya ile kıyaslayamayız.
Ve o dönemde futbol bireyselliğe daha yatkındı çünkü daha amatör bir ortam vardı günümüzde bu seviyede messinin gösterdiği performans gerçekten çok farklı bir olay.Takım oyununun içinde yada tam bir takım oyununa karşı göstermiş olduğu bireysellik ve sonuca ulaşma tam bir makine işi.
Bu jenerasyonu canli canli izledik, ne kada4 buyuk bir nimet oldugunu 15 20 yil sonra anlayacagiz.Ya Messi de Ronaldo da çok iyi futbolcular,bir zamanlar Maradona da öyleydi.Hepsini izleyip keyif almak varken neden olay ille sidik yarışına geliyor?
Katılmıyorum 1986-1994 yıllarında amatör ortam olduğuna, Pele'nin dönemiyle karıştırıyoruz belki. Ayrıca futbol daha sertti ve çok sert defans oyuncuları vardı piyasada bu adam Arjantin ve Napoli'yle yaptıklarını yaparken. Van Basten gibi bir oyuncu sertlik yüzünden futbolu erken bırakmak zorunda kaldı, üstüste sakatlıklar yaşadı.
Şimdi Messi'ye dokunuyorsun sarı kart, bi daha dokunuyorsun kırmızı kart. Messi'nin o dönem bacağını eline verirlerdi İtalya'da oynasaydı hele.
Messi kötü oyuncu demiyorum tabi ki muhteşem bi çocuk ama Maradona'nın hakkını yemeyelim.
Yine fazla icmis herhalde.
Ben bu argumani yersiz buluyorum. Modern futboldaki defansif kurgular, disiplinler net olarak gecmisteki acimasiz defanslardan daha etkili.Katılmıyorum 1986-1994 yıllarında amatör ortam olduğuna, Pele'nin dönemiyle karıştırıyoruz belki. Ayrıca futbol daha sertti ve çok sert defans oyuncuları vardı piyasada bu adam Arjantin ve Napoli'yle yaptıklarını yaparken. Van Basten gibi bir oyuncu sertlik yüzünden futbolu erken bırakmak zorunda kaldı, üstüste sakatlıklar yaşadı.
Şimdi Messi'ye dokunuyorsun sarı kart, bi daha dokunuyorsun kırmızı kart. Messi'nin o dönem bacağını eline verirlerdi İtalya'da oynasaydı hele.
Messi kötü oyuncu demiyorum tabi ki muhteşem bi çocuk ama Maradona'nın hakkını yemeyelim.