Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.130
- 29.417
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alışmış Barçada arı gibi adamlarla oynamaya buraya gelince ben gidiyom. milli forma ulan o. bak bizimkilere milli forma için kuruş kuruşa prim hesabı bile yapıyorlar hey yavrum![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f74-...ssinin-lider-olabilecek-karakteri-yok-142347/Maradona tek basina dunyanin o zaman en iyi liginde son 3 sezon ligi 8.likle 12. Lik arasinda bitiren napoliyi tek basina sampiyon yapmis, arjantini dunya sampiyonu yapmis, 90 da da sampiyon yapacakken once 10 sonra 9 kisi birakilip uyduruk penalti ile beckenbaure teknik adam olarak bir dunya kupasi hediye etmek isteyen Fifa tarafindan engel olunmustur.
Sonra 3 yil kokain cezasi almistir.
94 dunya kupasinda milli takima geri donmustur.
O donemin guclu nijeryasini paralize etmis, asistleri ile yikmistir. Ceyrek finalde Hagi ve Maradona efsanesini 2. Kez karsilikli izleyecekken yine yasakli madde ile ceza almis ve milli takimda oynayamamis ve arjantin elenmistir.
Messi Diegodan sonra gelmis gecmis 2. En iyi oyuncu olup yine Arjantine nasip olmustur ama Barca altyapisinin bir urunu olarak cok iyi yetismis mukemmel bir takim oyuncusudur.
Ama yetenekleri Diego gibi 1 takimi zirveye tasiyacak kadar olaganustu degildir.
Bunu Arjantinle kanitlamistir.
https://www.gscimbom.com/forum/f74-...ssinin-lider-olabilecek-karakteri-yok-142347/
Şu konuda yeterince sıvamıştın zaten, bu konuyu da kirletmemeni rica edeceğim.
messi maradona için ulaşılmaz istatistiklere sahip bir oyuncu mardonayı daha dişine göre bir rakiple kıyaslamak doğru olacaktır.
O zaman Alex de Hagi den iyi mi ? Daha çok gol attı ya ???
Böyle bi gereklilik yok.Sıvamak derken gerçekleri mi söylemeyim, messi arjantini şampiyon yaptı da ben mi söylemedim ?? Messi benim yüzümden mi daha copa americayı arjantine getirmeyi başaramadı ? Dünya tarihinin en iyisi olması için hani WC geçtim bari copa americayı getirebilseydi arjantine !!
sadece gol anlamında söylemiyoruz hocam tek gol istatistiği yok orada tek bir istatistiğe bakarak kıyaslama yapılmaz hatta birçok istatistiğe bakarak bile kıyaslama yapılmaz istatistikler çoğu zaman istenileni göstermez o yüzden istatistikler çok önemli değil benim için önemli olan bu istatistiklere ulaşırken o futbolcunun sahadaki görsel halidir futbol böyle bir oyundur zaten sahada kimin ne bok yediği çok açık ve net ortadadır çokda istatistiklere bakmamak lazım zaten.Sadece anlatmak istediğim bu istatistikler messinin sahadaki görsel halini destekliyor olduğudur.