Maradona vs Messi

Ama sen Maradonanın sahada görsel halini hiç görmedin.

Ben 2 sinide gördüm.

Gemiş geçmiş en iyi oyuncu diyorsunuz ama daha Copa Americayı getiremiyor ??

Hee kriter Barcelona ise , messisiz Barcelona Reale 4 atabiliyor!!
Sen de 5-10 dakkalık özetlerden görmüşsün, hikaye anlatma burda bize.

Sen de 5-10 dakkalık özetlerden görmüşsün, hikaye anlatma burda bize.

Ben o turnuvaları 1978 WC beri izledim.

78 de tv siyah beyazdı!! 82 de renkli!!

Onu napolidede gördüm, arjantinde de. Onu Youtube dan seyretmediğime emin olabilirsin.

Neyse benim inancım tam.

Messi bir gün arjantine Copa americayı getirecek.

Ben o turnuvaları 1978 WC beri izledim.

78 de tv siyah beyazdı!! 82 de renkli!!

Onu napolidede gördüm, arjantinde de. Onu Youtube dan seyretmediğime emin olabilirsin.

Neyse benim inancım tam.

Messi bir gün arjantine Copa americayı getirecek.

At yalanı seveyim inananı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ama sen Maradonanın sahada görsel halini hiç görmedin.

Ben 2 sinide gördüm.

Gemiş geçmiş en iyi oyuncu diyorsunuz ama daha Copa Americayı getiremiyor ??

Hee kriter Barcelona ise , messisiz Barcelona Reale 4 atabiliyor!!

napolideki son yıllarını hatırlıyorum sevillada dahil olmak üzere ayrıca geçmiş videolarınıda çok seyrettim internet çağında yaşıyoruz neticede.Bunlar bir şey ifade etmiyor.

Copa america getiremiyor olması o futbolcunun bireysel bir anlamda kötü olduğunu göstermez.Ronaldoda çok iyi futbolcu ama onunda hiçbir başarısı yok ne yapalım şimdi?

1-2 istisna maçı çıkartıp messi yokkende 4 atıyor demek yanlış messinin olmadığı bir maçta barcanın ofansif anlamda kilidi açamadığı yada açmakta zorlandığı su götürmez bir gerçektir.

Sizin için napoli gibi küçük bir takımda oynamış oması ve başarı kazandırmış olması bir kriter buna saygı duyuyorum ancak messi gerçeğini değiştirmiyor.

haha adam futbolcu rakip!!

tabi iddia edecek.

O maç oynandığı zaman Arjantin ve ingiltere Falkland savaşı sonrası idi. Oradaki duygu vs bambaşka idi.

Neyse.

Dediğim gibi bir gün elbet dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu(!) arjantine copa amerikayı getirir ben inanıyorum.
İngiliz mi? İngiliz. O zaman söylediğin yalan mı? Evet. Kıvırma.

napolideki son yıllarını hatırlıyorum sevillada dahil olmak üzere ayrıca geçmiş videolarınıda çok seyrettim internet çağında yaşıyoruz neticede.Bunlar bir şey ifade etmiyor.

Copa america getiremiyor olması o futbolcunun bireysel bir anlamda kötü olduğunu göstermez.Ronaldoda çok iyi futbolcu ama onunda hiçbir başarısı yok ne yapalım şimdi?

1-2 istisna maçı çıkartıp messi yokkende 4 atıyor demek yanlış messinin olmadığı bir maçta barcanın ofansif anlamda kilidi açamadığı yada açmakta zorlandığı su götürmez bir gerçektir.

Sizin için napoli gibi küçük bir takımda oynamış oması ve başarı kazandırmış olması bir kriter buna saygı duyuyorum ancak messi gerçeğini değiştirmiyor.

problem aslında iyi kriterinde .

En iyi nedemek ?

1. bana göre her futbolcu devrinde yarattığı etkiye bakılmalı.
2. attığı gol vs önemli ama esas kriter 1 kişi 1 takımı nereye taşıyabiliyorlar ona bakmak lazım.

Yoksa neye göre değerlendiricem ?

Mesela Jordan neden en iyi ? KArl Malone daha skorer!!

MArk Jackson Magic Johnsondan daha çok asist yapmış ???

Michael Jordandan önce ve sonra Chicago Bulls diye bişey yoktu. Yaptığı iş çok büyüktü. O yüzden Jordandı! 6 yüzüğün belki 1 ini bile takamazlardı Jordan olmasaydı !!

Son düzenleme:
Oktay derelioğlunun golü daha iyi, bence en iyisi oktay !! :) :)

The Very Best Slalom Goal Ever - Oktay Derelioglu - YouTube

:) :)

Biri uyduruk Getafeye atar, biri uyduruk zamanlarında belçikaya , sen vay be dersin .

Ama bir de onu Dünya kupasında Falkland savaşı hemen sonrasında İngiltereye atmak vardır!!!

Bir sap vardır, bir de saman!!

Oktayın attığı gol istisna istisnaları genel bir durummuş gibi gösteriyorsunuz sorun burada işte.Messi her oynadığı maçta hep aynı performansa sahip messinin kötü oynadığı maçları istisna olarak görüyoruz ama messi dışında bütün futbolcuların iyi oynadığı maçlar istisna olarak kalıyor.

Oktayın attığı gol istisna istisnaları genel bir durummuş gibi gösteriyorsunuz sorun burada işte.Messi her oynadığı maçta hep aynı performansa sahip messinin kötü oynadığı maçları istisna olarak görüyoruz ama messi dışında bütün futbolcuların iyi oynadığı maçlar istisna olarak kalıyor.

Dedigim gibi bana gore messi 2. En iyi.

Ben kimse kusura bakmasin bir futbolcu icin tum zamanlarin en iyisi demem icin en azindan 1 orta duzey takima copa america gibi 2.sinif bir kupayi getirebilsin!! Kaldi ki guney amerikanin en iyi takimlarindan arjantin.

Daha onu arjantine getiremeyen adam benim gozumde en fazla 2. Olabilir.

Jordan 2 yil chicagoyu birakmadan 3 kez sanpiyon yapti. 2 yil birakti . Playoff da daha 2. Turda elendi chicago. Sonra geri dondu. 3 kez daha sampiyon yapti.

En iyilik boyle bisey.

Yoksa dream team in o yil olimpiyati kazanmasi jordani en iyi yapmadi, yapamazdi.

Dedigim gibi bana gore messi 2. En iyi.

Ben kimse kusura bakmasin bir futbolcu icin tum zamanlarin en iyisi demem icin en azindan 1 orta duzey takima copa america gibi 2.sinif bir kupayi getirebilsin!! Kaldi ki guney amerikanin en iyi takimlarindan arjantin.

Daha onu arjantine getiremeyen adam benim gozumde en fazla 2. Olabilir.

Jordan 2 yil chicagoyu birakmadan 3 kez sanpiyon yapti. 2 yil birakti . Playoff da daha 2. Turda elendi chicago. Sonra geri dondu. 3 kez daha sampiyon yapti.

En iyilik boyle bisey.

Yoksa dream team in o yil olimpiyati kazanmasi jordani en iyi yapmadi, yapamazdi.
Arjantinde bir tek Messi mi yaşıyor.Görende Arjantinde bir tek Messi top oynuyor.Diğer oyuncuların performansını niye konuşmuyorsun bu kadar komik yorumlar atmayın bence.

en iyisi pele sonra maradona ondan sonra öbürleri gelir

ronaldino messi ronaldo

Arjantinde bir tek Messi mi yaşıyor.Görende Arjantinde bir tek Messi top oynuyor.Diğer oyuncuların performansını niye konuşmuyorsun bu kadar komik yorumlar atmayın bence.

En iyi oldugu iddia edilen diger oyuncular mi messi mi?

Maradonanin yanindakiler degil maradona basarisizlikla suclanirdi.

Veya ayni sey jordan icin.

O varken 3 sampiyonluk 2 yil yok ayni takim playoffl 2.turdan eleniyor. Geri donuyor 3 sampiyonluk daha.

Diego Napoliye gelmeden 8. 12.

Geliyor 2 sampiyonluk, 2. 3.luk.

Gidiyor 8.lik vs!!

Messi sakatlaniyor. Barca 3. Sirada. 2 ay oynamiyor.. Barca 9 mac 8 galibiyetle liderlige oturuyor ve Reali madridde 3-0 yenerlerken Messi oyuna giriyor sonra Suarez 4.yu atiyor.

Biri Copa amerikayi bile takimina getiremiyorsa o tum zamanlarin en iyisi olamaz.

En iyiler Jordan gibiler Maradona gibilerdir.

Geri
Üst Alt