Maraton Programında Galatasaray Dosyası

Cevap: Maraton Programında Galatasaray Dosyası

Adnan Polat yine taraftarı suçlamış. Takımı onlar strese sokuyor demiş. Adam resmen dalga geçiyor bize.

Bitti.

Bahri bu kadar şey bildiğine göre kesin yönetimden birileri bilerek vermiştir bilgileri,medyadaki yankıyı kestirmek için.Komplo teorisi gibi oldu ama öyle tahmin ediyorum ben.:)

Zaten kaç bin taraftar vardı ya. :)

Tabiki UltrAslan'ı saymıyorum.

Ne dediler? Önemli bir şey var mıydı?

Bari biletleri ucuzlatsınlarda maça gidemeyenler maça gitsin.

Bahri bu kadar şey bildiğine göre kesin yönetimden birileri bilerek vermiştir bilgileri,medyadaki yankıyı kestirmek için.Komplo teorisi gibi oldu ama öyle tahmin ediyorum ben.:)

Polatla yan yana izlemiş maçı :D

Polat ben takımı düzeltmek için herşeyi yapıyorum ama taraftar batırıyor.. demiş.

Bahri hic bir sey bilmez yillardir konusur,10 dediginden 3'u zor cikar.Mac oncesi ellerine ulasan kadroyu bile dogru veremez oyle vukaatlari bile vardi zamaninda.

salak mı lan bu kaptan? mensah dediği adam 29 yaşında.o gençlerbirliğinde 2006da falan yardımcı antrenördü.24 yaşında mensahı keşfettiğini mi zannediyo? ayrıeten mensa dedi 40 yıllık mensah a :D

ayrıca her ne kadar efsane kaptanımız da olsa;eğer çok biliyodun 3.aldığın takımı nasıl 5.bitirrttin,nasıl lincolnü küstürttün,nasıl 2-0 öndeyken takımın kendi evinde 3-2 maç verip uefadan elendi diye sorarlar adama.her maçı 0 0 bitiyodu kaleye gidemiyoduk bülent zamanındada.

Mustafa Denizliyi pazarlamaya calisiyorlar

Lig Tv'nin satışlarında önemli bir azalma var ki, Şansal B. bu kadar Galatasaray derdine düşmüş. Şaşırdım. :)

Telegolde 23:45'de başlayacak onlarada malzeme çıktı..Bakalım ordan neler çıkacak..

Mustafa Denizliyi pazarlamaya calisiyorlar

aynen zaten mustafada açık kapı bıraktı.nisan sonunda karar vercem dedi.kendini ferguson zannetti,o da her sene bırakcam diyip vazgeçiyo naz yapıyo mancester'a,mustafa da bize şekil yapıyo:D

Geri
Üst Alt