Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Renktaş anlat lütfen desem?Örmın Törkır mevzusunu hatırladım, bu vesileyle @Erman Türker Alalh senin belanı versin diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş anlat lütfen desem?Örmın Törkır mevzusunu hatırladım, bu vesileyle @Erman Türker Alalh senin belanı versin diyorum.
Kendisi anlatsın daha iyi anlatır çünküRenktaş anlat lütfen desem?
42 kere milli oldugundan haberin var mi?Diz donduyse zor duzelir. Zaten sakatlik donusu 33 olacak muhtemelen alman milli takimi formasini da giyemeden emekli olur
Neuer var reis ağirlik olarak yedektir o42 kere milli oldugundan haberin var mi?
2. kaleciydi zaten ama Neuer bıraktı geçen ayNeuer var reis ağirlik olarak yedektir o
Biliyorum biraktigi icin dedim yani formayi kapadan baskası alir elinden cunku diz sakatligi bir sene surer. Agir bir sakatlik cunku heralde sen doruk refleksi ile sacmaldigimi sandin ama ayni fikirdeyiz2. kaleciydi zaten ama Neuer bıraktı geçen ay
Karisinin daha seksi fotolari vardi onu niye atmadin ki?? Böyle bakinca adam hakli gjbi olmus
Karisinin daha seksi fotolari vardi onu niye atmadin ki?? Böyle bakinca adam hakli gjbi olmus