MARCA:''Fenerbahçe Trabzon'dan Çıkamadı'

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Marca Gazetesi: 'UEFA'nın şikesini tescillediği Fenerbahçe kupasını çaldığı Trabzon'dan çıkamadı.''

BiZey6QCYAARNPL.jpg:large
Untitled-1(77).jpg

başlığı düzeltsenize..iyi olmuş bu manşet.

Hiçbir şey artmadan tam girmiş yerine.

Yalnız öyle birşey yazmıyor.

Sahaya atılan maddeler yüzünden maç iptal oldu diyor. Üst yazıda da maçın durmasından bahsediyor.

Suspendido el Trabzonspor-Fenerbahce por lanzamiento de objetos - MARCA.com

Haberi tercüme ettim gogıldan öyle bir ifade yok. Twitterda görmüştüm maçtan hemen sonra...Açık konuşalım. Sadece yarıda kaldı diyor...

Gogıl amca :

Pazartesi günü toplantı alanına tribünden nesnelerin her türlü sürekli salınması ile ilk yarının sonuna kadar askıya gerekiyordu,

Türk Ligi yirmi dördüncü günü, Trabzonspor Fenerbahçe ile karşı karşıya.

Hakem Bülent Yıldırım nedeniyle geçici Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'i savunan hedefi arkasında arka plan yağmur düşen

nesnelerin maçı askıya zorunda olaylar otuz dakika başladı.

On dakikalık bir aradan sonra, toplantı nedeniyle kesinlikle vardı kayalar ve işaret fişekleri gibi devam atma nesnelerinin tekrar askıya zorunda, yine devam.

Yirmi dakikada Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike bir gol sonrası 0-1 skora göre kazanan Türk Ligi lideri Fenerbahçe süspansiyon, zamanında.

Suspendido el Trabzonspor-Fenerbahce por lanzamiento de objetos - MARCA.com

Vala hepimiz trabzonlulara kızıyoruz da bizim kupamızı çalsalar daha fazlasını yapardık napsın adamlar alkışlasın mı hırsızları cezayı federasyon veremedi taraftar vermek istedi...

twitterdakiler yazmış.farketmez uefa haber olsun yeter.nedeni belli olayın.

Olmayan şeylerle kendimizi salak yerine koyuyoruz.Bi arkadaşa gönderecektim dalga geçme amaçlı ama Sergen'e güvenemedim

uefaya gitsin bu çıkan olayların haberi o önemli.alman medyası yeterince rezil etti bunları zaten.

Geri
Üst Alt