Marcao: "Maç sonunda çok duygusal anlar yaşadım. Çok zor durumdan geçtim"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
FDC-bUKWQAol3aq

Marcao: "Çok zor dönemlerden geçtim. Bazen hak etmediğimiz durumlarla yüz yüze kaldık. Zor durumlardan geçtik. Başta Fatih hocama teşekkür ediyorum. O zor durumlarda hep yanımdaydı, desteğini esirgemedi. Tüm takım arkadaşlarım aynı şekilde."

Marcao: "Galatasaray'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Ancak çok fazla havaya girmemek lazım. Bugün kazandık, mutluyuz."

Sen yinede havaya girme ama bugün çok iyiydin oğlum yaa manyak oynadın.

Ulannn ne kadar hak versem de o tokatı soyunma odasinda atsaydın şu an lider bile olabilirdik..

Cok fazla havaya girmemek lazim nedir lo. Sanki ikinciye 15 puan fark atmisiz gibi. Kazandigimiz rakip Antep

Marcao-Nelson tandemi sadece ligin değil UEFA Avrupa ligininde en iyi stoper tandemi.. 3 maçta hiç gol yemedik..

Yıllar sonra sonunda iyi bir stoper tandemine sahip olduk.. Umarım iyi değerlendiririz..

dengesizliğini pek sevmesem de formayı her şekilde sahiplenen 2-3 adamdan biri olduğu için saygıyı hak ediyor.

Kendi ülkesinde milli olmamış Marcao Türkiyeden ev alırsa vatandaşlık alabiliyor. Türk milli takımında oynabiliyormu acaba.

Aklı olan hemen milli takıma davet eder.

gs forması altında izlediğim en iyi 3 stoper performansından biriydi.

uefadaki 3 maç üstüne bugün oynadığı top çıtayı arşa çıkardı.

Turk Futb fedarasyonu ozel kanun cikarip bu tip brezilyalilari milli takima almali sanki fransiz milli takiminda fransiz var alman millide boateng alman ozellikle iyi bir forvet varsa devsirmeliler

Geri
Üst Alt