Marcao Newcastle Yolunda!

15 üstüne kimse Marcao’nun satılmasına karşı çıkmaz.Ancak en uyumlu yeri bozup ortasahaya ve Marcao’nun yerine saçma sapan adamalr alırlarsa tepki büyük olur.Öyle oyuncular getirmelisinki kimse bu satışa üzülmesin.Seri gibi depar bile atamayan bir adama harcamasınlar.

18 üstüne fitim, illa satacaksam a.lde parlayıp kapıyı 30 dan acardim, bu yönetimle onlar Zor ama gel gelelim dünyada oyuncu kıtlığı yok alttan gelenler olacak bunları bulup doğru sirkülasyonu sağlamak gerek.
Vizim takim defnstan oyun kurma zihniyetini büründüğünde boka batiyoruz top yavaşca dönüyor. Bam GÜM ileri sallayıp kesiciligi muthis oyuncu hattını tercih ederim.

20 milyona satalım temiz para şu devirde sıkıntı bizim yönetim transferin son günü hangi orta sahaya 20 milyonu bayılacak diagne gibi

sol ayakli 2 stoperleri var. biri zaten defansif sol bekten bozma stoper yapilmis. digeri 30 yasinda irlandali ve 2021de sözlesmesi bitiyor

bu iki stoper sakatliktan ciktiysa bile kadroya bir daha alinmamis gecen yil. transfermarkta göre sakatliklari gecmis görünüyor

ikisini yollayip marcaoyu alabilirler ki 2 sag ayakli stoperleri de sakatmis suan.

Geri
Üst Alt