GSCimbom
Marcão Resmen Galatasaray'da
Mert Aydinli

Marcão Resmen Galatasaray'da Sayfa 6

Mert Aydinli ·

Cevap
178
Okunma
10,8K
Sayfa
6/9
Senin scout ekibinle adamlarin scout ekibi bir degil iste renkdas :) sorun zaten burda. Biz ne scout transferler gorduk ana avrat sovduk

Renkdaşım fatih hocaya güvenirim en azından ayrıca bizim scout o kadar da kötü değil.Bir carole transferini beğenmedim scout transferlerin de onun haricin de hatırlamıyorum kötüsünü rodriguesten para kazandık,telleste keza öyle

Serdar ve Maicon’dan kotu olma ihtimali yok. Onemli olan odenen maas ve bonservis. Aradigimiz tecrubenin olmamasi sorun. Bize savunmayi yonetecek bir tecrube mutlaka gelmeli.

Evet 3,5 milyon vererek bu mallığa imza atanların abv. Yok akıllanmıyoruz daha yazın Emre Akbaba da yediğiniz b.ku temizleyemediniz şimdi de bu tebrikler.

En büyük eksiğimiz forvet hala forvet yok ortada. Serdar Aziz gitti bir stoper daha almalıyız yoksa ne anladım bu stoper transferinden. Maicon gönderilmeyecekmiydi?

Tekniği iyi bir adama benziyor. Fatih Terim de topu oyuna sokacak, geriden oyun kuracak bir stoper istiyordu zaten. Atıp, tutmak için çok erken, izleyip görmek gerek. Otuzlu yaşlarda futbolcu almaktansa, bu tip tercihlerin yapılması daha doğru.

Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira (Marcao)'nın kulübümüze transferi için mevcut Kulübü olan Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Geri