Marcao'nun Maliyeti Açıklandı

Aga bence maaş da fazla bu adam Chavesten ne alıyordu ki? Hiç demeyin adam portekizden geliyor diye sanki caykur rizespora geliyor adam.

Bilakis . Rizeye gitse capi dusuk kulupte elbet daha az maas alacakti , takimin ismi buyudukce maas artar

Iyi yer iyi para verir . Yani o zugurt mantigi yoktur "Gs gibi takima gelmisim , 3 ogun yemege oynarim.." diye bir mantalite yok

Ne kadar iyi seviyede isen , ki transfer oldugun takim da bunun gostergesidir , o kadar yuksek ucret alirsin , simdi real madrid almis olsa 800 bine mi gidecekti mesela ?

Gsc mantığı :

İyi oyuncu olsun :
Genç olsun ama bebe olmasın :
Yüksek potansiyel sergilesin oynadığı takım veya takımlarda :
Maaşı düşük olsun Max limit 1,5 m euro :
Bonservisi mümkünse olmasın ama illa olacaksa da 3 milyonu falan geçmesin :
25-30 milyona satılacak potansiyele sahip olsun ve mümkün ise o fiyata satılsın :

Error! Dünya üzerinde böyle bir futbolcu olsa bile böyle enayi bir kulüp henüz bulunamadı. Lütfen daha sonra başka bir enayi deneyiniz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz varız ya enayi olarak?

Mesela ndiaye 300-500 bin euro ya osmanliya gitti diye biz 8 verince enayi , stoke ise katmerli enayi oluyor

O zaman bu mantikla oyuncular hic deger katlayamaz

Girin transfermarkttan cok begendiginiz bir cok oyuncunun son transferlerinden onceki el degistirme fiyatlarina bakin . Hep lineer olacak hali yok , 900 bine alindi , o zaman sittin sene 900 bine oradan oraya satilsin

Sifir enflasyonlu ulkede ekmek satmiyorsun . Belki dunyadaki en oynak piyasa futbolcu piyasasi

Bilakis . Rizeye gitse capi dusuk kulupte elbet daha az maas alacakti , takimin ismi buyudukce maas artar

Iyi yer iyi para verir . Yani o zugurt mantigi yoktur "Gs gibi takima gelmisim , 3 ogun yemege oynarim.." diye bir mantalite yok

Ne kadar iyi seviyede isen , ki transfer oldugun takim da bunun gostergesidir , o kadar yuksek ucret alirsin , simdi real madrid almis olsa 800 bine mi gidecekti mesela ?
Bu adam Chavesten büyük ihtimal 150-200 bin gibi bi rakama oynuyordu sen 500 bin versen kabul etmeyecek mi yani şimdi demek istediğim kapıyı 850-900 binden açmak zorunda miyiz.

Bonservis yüksek acikcasi

Umarim verdigimiz parayi bir sekilde cikaririz

6 ay önce 900 bin Euro ya alınmış olması neyi değiştirir?

6 ay önce bırak futbol piyasasını bir çoğumuz Ozan Kabak ın adını bilmiyordu. Şimdi 7,5 Mio Euro yu beğenmiyor taraftar.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bir izleyelim adamı 3-4 maç sonra yorum yapalım, forvet transferinin öncelenmesi konusunda sonuna kadar katılıyorum, umarım bu transfer yüzünden forvet transferi sıkıntıya girmiyordur.

Piyasasi yukselmis olabilir ama 6 ay once stoper lazimken o fiyata niye alinmadi?Belli ki uzun zamandir takip ediliyor.
Üstat bu kadar yükselecek ne yapmış ben çözemedim.

4 m euro bedel ödeyip risk alınmaz, Marcao gibi adamı 900 bin euro iken alırsak alınabilir risk olur.

Emre + Marcao = 8 m euro verdik bu yoklukta, neyse bunun savunulacak bir yanı yok benim gözümde tartışmaya da gerek yok.

Bonservis bedeli fazla olmuş. Yıllık ücreti gayet iyi. İzleyip yorumlamak daha doğru olur.

6 ay önce 900 bin Euro ya alınmış olması neyi değiştirir?

6 ay önce bırak futbol piyasasını bir çoğumuz Ozan Kabak ın adını bilmiyordu. Şimdi 7,5 Mio Euro yu beğenmiyor taraftar.

Eski kulübü kaç sene kiralık göndermiş bu adamı, 6 ay önce de 900 bin euroya satmışlar. Bu kadar yükselecek ne yapmış 18 maçta bilmiyorum, neyse scout transferi belli ki izlemişler adamı ama tutmazsa Terim'e yazar bu iş. Örneklerin hiç alakası yok yalnız.

maaşına bakıp iyi transfer diyorum ama azcık iyi performans gösterirse direk maaşı artcağı için bonservisini de düşünerek iyi kazık yemişiz diyebilirim...

Bu adam Chavesten büyük ihtimal 150-200 bin gibi bi rakama oynuyordu sen 500 bin versen kabul etmeyecek mi yani şimdi demek istediğim kapıyı 850-900 binden açmak zorunda miyiz.

Bilemiyorum o kadarini . Ama sanirim 500 veya 800 olmasi degil de , herkesin derdi bonservis . Ve onceligin burada olmamasi konusu

Haklilar . Serdar ile bosuna papaz olunup bu risk alindi , umarim tutar , yoksa cidden yanlis gorunuyor

En onemlisi umarim devamliligi vardir bu adamin

yok öyle birşey , madem bu oyuncuyu takip ediyorsun 6 ay önce 900 bin dolara alacakdın o zaman adına scout transferi derdin, ayrıca klüp iismi büyüdükce bonservis maaş artar tam komedi ,sen takımının çıkarlarını korursan marcaoları elbet 900 bin euro bonservis- 200/300 bin euro maaşa getirirsin lakin bizdeki sömürü düzeni olmuş daha fazlada yazmak istemiyorum ................

Eski kulübü kaç sene kiralık göndermiş bu adamı, 6 ay önce de 900 bin euroya satmışlar. Bu kadar yükselecek ne yapmış 18 maçta bilmiyorum, neyse scout transferi belli ki izlemişler adamı ama tutmazsa Terim'e yazar bu iş. Örneklerin hiç alakası yok yalnız.
Biz de Bruma yı kiraya göndermiş sonra oynatıp satınca yine hoplamıştı taraftar.

Yapılan o kadar yanlış var ki sezon başından beri. Anlatmaya kalksak yol olur. Bu adama 4 Mio Euro vermeyi eleştirmeye sıra gelmez.

millet bir kaç dallamanın saçma sapan konuşmaları (350bine kiralıyoduk vs.) ve forvet transferinin gelmemesi yüzünden 4m euroyu fazla görüyor. Avrupa külüplerine göre 4m çerez parasıdır. Biraz oynasın, 3-5 maç görelim de öyle karar vermek lazım beyler.

Aslında mantıklı olan budur biraz yüksek bonservis ve düşük yıllık ücret, Oyuncu tutmazsa bile kolayca yollama ve bonservis kazanma mümkün olur, Lakin Forvet yokken henüz bu maliyet biraz fazla dikkat çekiyor yine para kalmadı lafları duyabiliriz.

Üstat bu kadar yükselecek ne yapmış ben çözemedim.

4 m euro bedel ödeyip risk alınmaz, Marcao gibi adamı 900 bin euro iken alırsak alınabilir risk olur.

Emre + Marcao = 8 m euro verdik bu yoklukta, neyse bunun savunulacak bir yanı yok benim gözümde tartışmaya da gerek yok.

Yok bonservisi kabul edilecek gibi degil.Demek istedigim piyasasi yukseldi desek bile niye 6 ay once 900 civariyken alinmadi?

Geri
Üst Alt