Marcelo Saracchi'den Açıklama!

Adamın topu topu 1 asisti var sanırım Alman liginde. Tarık gibi değildir umarım buda

Merak Etme , Tarik zamaninda benimle oynadiginda , Yedek kaliyordu ;)
Biz Sakatlandik ona Sans dogdu.

Eskisehirspor PAF da Alman Altyapisi oldugu icin ve PAF icin iyi oldugu icin orda göze batdi.
EsEs A-Takima Aldi , Tarik hep Sag Kanat oynadi yani öne yönelik Alt Yapi dahil.

EsEs‘de Sag bek e gecdi Adam yok diye, Sag Bek oynadigi icin zaten Milli Takima cagirldi ve Sag Bek memlektede pek bulunmadigi icin acayip sisirildi .
2-3 Iyi Maci vardi iste.

Yani anlican TSV 1860 Münchende bile 2. Takimda oynuyordu orda bile Antrenör sansi bana veriyordu :)
Bakan Tariki ve Babasini tanidigi icin ara sira Münichde 1. takimda oynuyordu!

Yani sen merak etme öyle bir Vaka birdaha olmaz, simdi Ingolstadtda ev yaptirdi bizim Paralara , Antalyada zaten Amatör gibi oynuyo, Kafada bitirdi Futbolu, zaten artik Arkadaslim yok .

Saracchi bizde iyi Isler yapacagina inaniyorum, RB Leipzigin acayip iyi Scouting i var adamlar bos adama 12 Mio ! Vermez :)
Merakla bekliyorum .

Adam demis formayi kapmak icin caliscam.. ulan zaten o bolgede rakibin olmicak ... bizim en buyuk hatamz bu .. alternatif yok .. 1 tane alip forma rekabeti olmadan oyuncudan ust duzey beklenti icine giriyoz.

Geri
Üst Alt