marcin bulka

Diyabet işi de sakat. İlaca bağlı çok geç yaşta, geçen yıl ortaya çıkmış Tip 1 Diyabetli olarak kendimden biliyorum; şeker seviyesi bir tık düştüğünde feleğim şaşıyor, tam şimdi de o haldeyim, hatta ölçeyim bakalım neymiş?..Evet, 66. Ter basıp ellerimin titremesinden belliydi. Normalde çok düşük sayılmaz ama Diyabet hastası için düşük bir değer.

Diyabet işi de sakat. İlaca bağlı çok geç yaşta, geçen yıl ortaya çıkmış Tip 1 Diyabetli olarak kendimden biliyorum; şeker seviyesi bir tık düştüğünde feleğim şaşıyor, tam şimdi de o haldeyim, hatta ölçeyim bakalım neymiş?..Evet, 66. Ter basıp ellerimin titremesinden belliydi. Normalde çok düşük sayılmaz ama Diyabet hastası için düşük bir değer.
Geçmiş olsun. Bende tip1 diyabetim yaş kaç. Ben 1995ten beri iğne kullanıyorum

17 Mayısta 32 yıl oldu. 8 kez komaya girmişliğim var 0 şekerle. 66 şeker olunca seviniyorum bende bahsettiğin hisler 30 ların altına inince oluyor. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Bende tip1 diyabetim yaş kaç. Ben 1995ten beri iğne kullanıyorum
Sana da geçmiş olsun. Forumda dinozorun en önde gideniyimdir. Eylülde komalık olunca ortaya çıktı, yoğun bakım vs, uzatmayayım. Direkt insülin başlandı, günde dört kez insülin yapmaya, o kadar sık yemek yemeye adapte olamadım, ortalama üç kez zar zor yapabiliyorum. Hipoglisemi atakları çok fena. Doktor olmama rağmen, alışkanlıklarım itibariyle epey zorlanıyorum.

Böyle Tip 1 Diyabet hastalığı olup da sporu üst düzey yarışmacı olarak sürdürebilen insanlara ayrıca gıpta ediyorum. Onlardan biri de Tenisçi Zverev mesela.

Hislerim olumlu bu adam için ama gram izlemedim

Antrenmanda çapraz bağ sakatlığı yaşayan Marcin Bulka sezonu kapattı.

Oyuncu geçtiğimiz ay 20 milyon euro karşılığında NEOM’a transfer olmuştu.

Yerine hemen yeni kaleci alıyorlar

Geri
Üst Alt