Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Ederson'u ayagi iyi diye okan istedi
biz donnarumma istedik zor bir transferdi ama ederson yada ugurcan'dan cok da farkli maliyeti oldugunu soyleyemeyiz. toplamda elbet daha fazladir ama dunyanin en iyi kalecisinden bahsediyoruz.
gelmeye ikna edemediler diyelim yada ugrasmadilar
Maaştan dolayı + dursun özbek uğurcanı istemiş maaştan dolayı

Ederson'u ayagi iyi diye okan istedi
biz donnarumma istedik zor bir transferdi ama ederson yada ugurcan'dan cok da farkli maliyeti oldugunu soyleyemeyiz. toplamda elbet daha fazladir ama dunyanin en iyi kalecisinden bahsediyoruz.
gelmeye ikna edemediler diyelim yada ugrasmadilar
Manchester City ile bizim aramızda sen tercih yapsan Manchester dersin reis. İşin sinir bozucu tarafı kaleci transferinin son güne bırakılması. Gerçekci olmayan transfer hedefleriyle uğraşırsan bonserviste böyle ağır bir bedelle karşılaşırsın. Uğurcan'ı minimum 5 milyon euro daha ucuza alabilirdik.

donnarummanın total maliyeti uğurcandan minimum 40 milyon euro falan fazla olurdu 4 yılda

Maaştan dolayı + dursun özbek uğurcanı istemiş maaştan dolayı
bedavaya alabilirdik ayip olur diye alinmadi hem musleraya hem de trabzona
12-15'e alabilirdik ya o paralar verilir mi dendi once sonra da son gune kalinca trabzonun da istediginden fazlasini verdik muhtemelen saka yoluyla demistir baskanlari 30 'a birakirim diye

donnarummanın total maliyeti uğurcandan minimum 40 milyon euro falan fazla olurdu 4 yılda
Fenere Ederson'un total maliyetiyle bize Uğurcan'ın total maliyeti arasında 20 milyon euro fark var görünen ki aralarında yaş farkı da var. (Uğurcan hem daha genç, hem daha ucuz)
Uğurcan'a ödediğimiz bonservis ile Avrupa'da alamayacağımız 5 tane kaleci ya vardı ya yoktu ama en azından şu ana kadar ödediğimiz paranın hakkını verdi. Tabii bir de şu var ki kaleci işi sakat bir mevki. Diğer mevkilerde atıyorum 25-30 verdiğin ama sende tutmayan genç topçuyu en kötü yarı maliyetine satarsın ama kalede aldığın herif kötü performans verirse kimse para filan vermez.
Ben olsam Petrovic'i veya Tzolakis'i alır geçerdim ama Ederson girmedi en azından. Hoca da sanki dünyada başka kaleci kalmamış gibi Ederson da Ederson dedi. Yine karavana atacaktı. Dursunun düz mantığı hayatımızı kurtardı şaka maka. (Ne vereceği en garanti isme gitmesi)

Bence şampiyon oldular.

1760721157211.webp

Fenere Ederson'un total maliyetiyle bize Uğurcan'ın total maliyeti arasında 20 milyon euro fark var görünen ki aralarında yaş farkı da var. (Uğurcan hem daha genç, hem daha ucuz)
Uğurcan'a ödediğimiz bonservis ile Avrupa'da alamayacağımız 5 tane kaleci ya vardı ya yoktu ama en azından şu ana kadar ödediğimiz paranın hakkını verdi. Tabii bir de şu var ki kaleci işi sakat bir mevki. Diğer mevkilerde atıyorum 25-30 verdiğin ama sende tutmayan genç topçuyu en kötü yarı maliyetine satarsın ama kalede aldığın herif kötü performans verirse kimse para filan vermez.
Ben olsam Petrovic'i veya Tzolakis'i alır geçerdim ama Ederson girmedi en azından. Hoca da sanki dünyada başka kaleci kalmamış gibi Ederson da Ederson dedi. Yine karavana atacaktı. Dursunun düz mantığı hayatımızı kurtardı şaka maka. (Ne vereceği en garanti isme gitmesi)
edersonu alamamak sezonu kurtarmış olabilir bence ciddi ciddi, eğrisi doğrusuna geldi.

alanya maçını direkt kaybederdik, o kaos ortamında da liverpoolu hayatta yenemezdik.

kaleci işini haziranda çözmek lazımdı ama yapacak bir şey yok artık 4-5 yıl kafa rahat en azından, petrovic dahi gelse direkt böyle performans veremezdi

Biz kaleciyi haziran temmuzda da alsak ve bu isim ugurcan olsa yine 20 milyon rahat girerdi temmuzda yali efendi 20 +İsmaili teklif edince bile kabul etmediler

edersonu alamamak sezonu kurtarmış olabilir bence ciddi ciddi, eğrisi doğrusuna geldi.

alanya maçını direkt kaybederdik, o kaos ortamında da liverpoolu hayatta yenemezdik.

kaleci işini haziranda çözmek lazımdı ama yapacak bir şey yok artık 4-5 yıl kafa rahat en azından, petrovic dahi gelse direkt böyle performans veremezdi
Petrovic 2. Muslera olacaktı da, büyük kaçtı. Mükemmel girmiş sezona nitekim. 7 maçta 3 defa clean sheet yapmış PL'de, totalde 8 gol yemiş. O lig için müthiş istatistik. Kaleci oğlu kaleci olduğu her halinden belliydi.

Bence bizimkiler orada kumar oynadı nasılsa ederson'u kimse istemez diye donna işiyle beraber yürüttüler ederson city'de kalsa donna bize kalacaktı ve mecbur bize gelecekti. Orada ali keriz gibi atlayıp 11 milyon euro yıllık koyuncu bizim planları bozdu bizimkiler de trabzon'un istedigi yüksek bonservisi rakamını kabul etmek durumunda kaldılar.

Bence bizimkiler orada kumar oynadı nasılsa ederson'u kimse istemez diye donna işiyle beraber yürüttüler ederson city'de kalsa donna bize kalacaktı ve mecbur bize gelecekti. Orada ali keriz gibi atlayıp 11 milyon euro yıllık koyuncu bizim planları bozdu bizimkiler de trabzon'un istedigi yüksek bonservisi rakamını kabul etmek durumunda kaldılar.
Sürekli bir Dursun Ederson'a 6 milyon yıllık vermek istemiyor diye haberler vardı, ondan önce de Ederson'dan bağımsız olarak en çok Uğurcan'ı istiyor ve Muslera sonrası kaleye yakıştırıyor vs diye haberler yapılmıştı. Bence orda Ederson ile tam bir anlaşma yoktu ama dediğin gibi fener araya girmese belki bizim rakamlarımıza gelebilirdi Donna işi yatınca. Ederson işinin olmamasına Dursun sevinmiştir muhtemelen. Her halükarda eğrisi doğrusuna denk geldi o ayrı konu. Büyük bir kazıktan kurtardılar bizi.

Ederson'un bu aralar sakat olması önümüzdeki haftalarda hiç sakatlanmadan 25 maç üst üste clean sheet yapacağı anlamına geliyor olabilir.

Biz yerine Fener'e giden kimin yüzü güldü bugüne kadar?

Geri
Üst Alt