- 18 Temmuz 2009
- 81.980
- 239.447
- 5.263
Bir an bunlar nasıl adaş lan diye düşündüm.Mertensi ozluyorum adas napicaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir an bunlar nasıl adaş lan diye düşündüm.Mertensi ozluyorum adas napicaz
Twitter. Burkowskyyy yaz çıkarO kim yahu?
Kolpanin hastasiyiz diyorsun yaniTwitter. Burkowskyyy yaz çıkar![]()
Daha çok scoutKolpanin hastasiyiz diyorsun yani![]()
Umarım anlamışsındır heisEdersonu neden biz almıyoruz hala anlamıyorum
Bir tane giden futbolcu iyi konuşmuyor haklarında bu tesadüf değil bunların iç işleyişinde büyük sıkıntılar var.Beter olsunlar it sürüleriEderson çıkıp şu an bize gelse üstün bir aidiyet ile oynayacağına + iyi performanslar göstereceğine hiç şüphem yok, febeye giden kendini deli gibi yapıyor. Sorun camiada, yoksa herkes mi geri zekalı, spastik? Mal gibiler dümdüz.
Ya biz Fener filan diye dalga geciyoruz da su an aslinda Turkiye'nin imaji zerdeleniyor boyle seylerle, hele karisina falan kufur etmekle. Ilerde bu adam Turkiye'yi nasil anlatacak, ben hic iyi anlatacagina inanmiyorum. Bak Melo sadece Galatasaray'i anlatmiyor. Zaman zaman Turkiyeyle ilgili seyler de koyuyor, milli takim formali.Ne kadar bitik durumda olsa da şu an, yıllarca PL oynamış, City oynamış, öyle ya da böyle Brezilya milli takımında kaç düzine maçı var adamın. Tanınan ve saygı duyulan birisi. Böyle bir adamla kavgalı bıçaklı ayrılmak ilerde mutlaka baş ağrıtır olası transferlerde. Ayrıldıktan sonra neler der Allah bilir eğer sessizlik anlaşması filan imzalamazsa. Bir de karısına yazılan şeyler vs de var. O da illa konuşacaktır sonrasında. Mevzu sadece maddi değil yani.
Ederson: aileme yapilan hakaretleri unutamam. 22milyon euronun tek kurusuna kadar almadan ayrilmam.
Ederson „calimi“ bunlari baya rezil edecek. Avrupadan men yerlerse sasirmam![]()