marco asensio

Bu adam darbesiz sakatlandı 1 hafta olacağını hiç sanmiyorum

fb'nin topçular genelde çabuk dönüyor sakatlıktan

Eski bir arabam vardı uzunca bir süre problem yaratmadan beni idare etmişti. Şaşırmıştım nasıl olurda hiç arıza yapmaz diye çünkü pimpirikli biriyimdir.
Gel zaman git zaman ne zaman otoparkta arabayı görsem içten içe bana kazık atacağı fikri hep aklımda dolaşırdı.

Sonra teyzemin cenazesi için memlekete gitmek üzere uzun yola çıkmak durumunda kaldım. kesin dedim yolda bırakacak beni diye tüm negatifi yükledim ama yine yolda tek sıkıntı yaratmadan 1500 km yol gidip gelmiştim.

Yakıt tüketimi de iyiydi tüplüydü ve hiç benzin atmadan ucuza ulaşımımı hallediyordum sonra çarşı esnafından bir abi arabanın kaportasına vurup sat bana bunu dedi. OHhh dedim buldum kerizi satayım da onun elinde patlasın dedim.
sattığım herif hiç bir hata arıza almadan 5 yılda binip sattı, her gördüğünde bana allah razı olsun deyip durdu.

asensio iti kronik sakat hepimiz biliyoruz ama bunu dile getirmek hiç birşeyi değiştirmeyecek, tanrı bilir diyeceğiz tanrı eğer ona sakatlan yada sekste ters hareket yap derse o zaman asla eskisi gibi olamaz. boşuna umut beslemeyin akışına bırakın

Sezonu kapatmama şansı yok bence uzaktan yaptığım bir tahmin bu tabi sadece elimizde rapor yok kaldı ki kimsenin yoksa zira MR'a giremeyecek kadar ödem varsa altında zorlanmadan fazlası vardır. Talisca da hazır değil zaten kenarlardan üretemiyorlar ve kalan 6 maçta 6 galibiyet almaları imkansız gibi duruyor.
İsmail-Kante-Guendouzi ile ön alanda kalabalık press ile belki üretebilirler Trabzon maçında olduğu gibi ama uyanık takımlar bunu kolayca aşabilir.

Geri
Üst Alt