marco asensio

reyis saneyi 3 kişi falan tuttu konya maçında.Aldığı gibi 3 kişi basıyor , bu aldığında rahat rahat dönüyor dakika 90da bize böyle pozisyon bile gelmez.Sane fbde olsa 20 tane atmıştı şimdiye.Avrupada niye oynamadı o zaman mesela ? Basit çünkü steaua bükreş bile mal değil alan bırakmıyor , böyle boş alan bırak herkes kral olur.Tadic falan bile bomboş geziyordu bu ligde 15 asist falan yaptı yani durduğu yerden.Bunlara gelen anadolu kulübü mal oluyor yapması gerekeni yapmıyor hiçbir zaman.Bu kadar oyuncu boş bırakılmaz her maç

Brom Her maç böyle yorumlanmaz mantığa oturmaz asensio maç içinde çok verkaç yapıp hırslı bir şekilde oyun akışı içerisinde kalabiliyor, dün bir renkdaş sane için şey yazmıştı maçın başında halsiz mağrur bir şekilde olduğunda tüm maç öyle gidiyor diye haklıydı bence güzel tespit adamın ne oynayacağı ilk 10 dakika belli oluyor. Böyle yorumlarsak biz hiç bir oyuncuya tu kaka çekemeyiz. Maç seçiyor yorumları da çok komplo bence dalgalı performansı olan adamlara irite oluyorum kızamıyorsun da 1 hafta sonra cıkıp got ediyor.

Bu adamı gayet alabilirdik, bizim oyuna da iyi olurdu, ama yunusu 10 numara yapma peşinde kosuyoruz

Avrupa Liginde çöp, derbilerde çöp. Sebebi bilin bakalım nedir? Evet, hakem dokunulmazlığı ve rakiplerin satışları.

Brom Her maç böyle yorumlanmaz mantığa oturmaz asensio maç içinde çok verkaç yapıp hırslı bir şekilde oyun akışı içerisinde kalabiliyor, dün bir renkdaş sane için şey yazmıştı maçın başında halsiz mağrur bir şekilde olduğunda tüm maç öyle gidiyor diye haklıydı bence güzel tespit adamın ne oynayacağı ilk 10 dakika belli oluyor. Böyle yorumlarsak biz hiç bir oyuncuya tu kaka çekemeyiz. Maç seçiyor yorumları da çok komplo bence dalgalı performansı olan adamlara irite oluyorum kızamıyorsun da 1 hafta sonra cıkıp got ediyor.
benim dediğimde zaten şu ki asensio bizde olsa mesela adım attırmazlar tam olarak aynı şeyi söylüyorum.Hani okey sane etkisiz zaten de normalde de etkili olduğu maçta 2-3 kişi basarken çıkıyor oradan hani hep ekstra oynamak zorunda oluyor ama asensio'da böyle bir durum yok ondan bahsediyorum.Kocaeli ve birkaç maçta ekstra gol attı hakkını verelim ama bu maç ve ts maçı hatta çokça maçta herhangi bir amatör hoca bile getirsen o şekilde boş bıraktırmaz yani.Hadi bizde osi,barış,lang falan da oluyor hangisine yakın oynayacaksın kabul edelim de fbde ileride kimse yokken tek adamını da bu kadar boş bırakıyorsan ben oyuncu ekstra oynaya diyemem valla
Sane gibi ekstra alıp 3-5 kişiyi geçecek de adam olmadığı için bizde olsa kucaktan kucağa gezerdi büyük ihtimalle

çok iyi gol ya bence kendini boşa alması ısrarla topu istemesi ve son vuruş
saneye falan şöyle 10 top gelse 8 ini üstten auta vuruyor zaten saçma sapan bir şekilde

Söylendiği kadar iyi topçu olmadığını AL'deki olmayan performansından anlayabilirsiniz ama bizim lig ve özellikle fark yaratacak oyuncuları nerdeyse hiç olmadığından fener için üst düzey kalıyor.
Ek olarak, inanılmaz şanslı bir dönem geçirdiğini de eklemek lazım. Kariyerinde bu kadar uzun süre sakatlanmadığı bir sezon var mı acaba.
Rakip kalecilerin ve defansların yumurtlamalarını filan saymıyorum bile.
3 maç olmasın, dağılırlar. Aşırı maç çözdü bu yıl. Onlar adına yaptıkları tek doğru transfer. Ama aldığı parayı Araplar bile vermezdi. İnanılmaz bir maaşı var.

avrupa'da hiç yok matador niyeyse.
bu arada forma çıkarmanın cezası yok mu artık?

Real de böyle oynamadın köpek seni.

Sal ligi bırak artık.

Biz alsaymışız uçarmışız

şu herifi mertens'le kıyaslamayın yav. mertens 36 yaşında bize gelip daha ortada osimhen gibi bi cheat code bile yokken şl şartlarında bile pres oyununu yöneten adamdı. üstüne de o skor ve asist sayılarına ulaşıyordu. bu da kötü oyuncu değil elbette de mertens'le de bi alakası yok. zamanında rafa'yı beşiktaş yerine biz alsaydık bunun gibi bişey olurdu işte. 2. sınıf avrupa maçlarında topa bile dokunamayan adam 35 yaşındaki mertens'in köpeği olsun.

Benim tanıdığım bunun aynısı Vanlı Asensio var o da böyle toplara iyi vuruyor ama o Cimbomlu tabiki 😂

Ateyizler açıklasın
b0999de8040a0507342b12572db53749.jpg
83799bfa079a9da718a0710ce0370ed2.jpg

babalar bu herif avrupadan geldi zaten yav. ben geçen sene aston villa'da da iyi buluyordum.
orada oynayamıyor denecek bir adam olmadığını düşünüyorum. o fener'in sorunu
bizde direkt oynardı. takımı da yükseltirdi. 10 numara arıyoruz zaten.

Ateyizler açıklasın
b0999de8040a0507342b12572db53749.jpg
83799bfa079a9da718a0710ce0370ed2.jpg
Vermişlerdir lig şampiyonluğuna 2-3 milyon prim Avrupa maçlarından çok ligi sallıyordur. Zaten takım olarak Avrupa'ya verdikleri ciddiyet belli bunların.

4 maç harici Avrupa maçlarında 90 dakika tam oynamadı bile, ligde ise her maçı tamamlıyor. Biraz da sakatlanmaktan kaçınıyordur orada.

Formu düşsün artık bu itin

Bugünkü maç sonrası olur dediğiniz. kasımpaşanın attığı gol videosuna tekrar bakın beinin verdiği. Bunun ve genozinin surat ifadelerinde tükenmişlik vardı resmen. Zaten hakem düdüğü ile ikisi de koşturarak içeri gitmiş.

3 stoperleri sakat, talisca sakat. Ederson hem sakat hem de karısına edilen küfürler var.

Bu ve gendozi de salar artık. Salmasalar da adele sakatlıkları yakındır. Gördüler bir cacık olmayacağını.

Bugünkü maç ile mental olarak bittiler gibi. Hafta içi Forest bunlara bir 5 sallar. Hafta sonu da antalya koyarsa cenazeleri kalkar.

3. Bile olamazlar bence.

Geri
Üst Alt