marco asensio

Söylendiği kadar iyi topçu olmadığını AL'deki olmayan performansından anlayabilirsiniz ama bizim lig ve özellikle fark yaratacak oyuncuları nerdeyse hiç olmadığından fener için üst düzey kalıyor.
Ek olarak, inanılmaz şanslı bir dönem geçirdiğini de eklemek lazım. Kariyerinde bu kadar uzun süre sakatlanmadığı bir sezon var mı acaba.
Rakip kalecilerin ve defansların yumurtlamalarını filan saymıyorum bile.
3 maç olmasın, dağılırlar. Aşırı maç çözdü bu yıl. Onlar adına yaptıkları tek doğru transfer. Ama aldığı parayı Araplar bile vermezdi. İnanılmaz bir maaşı var.
Bu arada bunu yazdım diye rakip oyuncusunu kötülüyor gibi olmasın, üst düzey futbol işi bitmiş bunun ama bize gelse normal şartlar altında bizde de çok maç çözerdi ligde. Ha bizde bu şans varken bu performansının yanından bile geçebilir miydi (en basitinden sakatlanmadan kaç maç oynardı o sakatlık geçmişiyle) veya fenerden aldığı maaşın yarısını bile biz versek neler denirdi orası ayrı tabii.

golü geçtim ilk yarı musaba’nın ağzına soktuğu pas da net, girdiği pozisyon da net.

bunu çıkar heriflerin pozisyonu yok.

derbilerde atamıyoru da geçelim bizi yendikleri süper kupa maçının en iyilerindendi, kadıköy’deki maçta da ayakta kalan nadir topçularındandı. adam iyi işte.

avrupa’da da iş yapamayacak adam değil normalde.

golü geçtim ilk yarı musaba’nın ağzına soktuğu pas da net, girdiği pozisyon da net.

bunu çıkar heriflerin pozisyonu yok.

derbilerde atamıyoru da geçelim bizi yendikleri süper kupa maçının en iyilerindendi, kadıköy’deki maçta da ayakta kalan nadir topçularındandı. adam iyi işte.

avrupa’da da iş yapamayacak adam değil normalde.
Hocam, bizim bazı taraftarların yorumları enteresan zaten. Asensio lig'de fener'i taşıyan isim diyorsun, çıkıp diyorlar ki, Avrupa'da iş yapmıyor.. Bunlar Avrupa'da bizim rakibimiz değilki, bize ne Avrupa'dan.. Benzer şeyler zamanında Alex için de söyleniyordu.

Geçen sezon 16, bir önceki sezon 9, önden da önce çaprazdan 45 maç kaçıran herif, bu sezon 1 maç kaçırmış. Bize bu sakatlık geçmişinde biri gelse 3. hafta sakatlanıp sezonu kapardı herhol. Balına zıçtıklarım.

Adsız.webp

Maç biter bitmez direk soyunma odasına koştu
Sokarım böyle maçına daaa takıma daaa deyip tası tarağı toplamıştır herhalde
Not: Saygı duyuyorum bu çocuğa. Şu geberik takımda en çok isteyenlerin başında geliyor

Hocam, bizim bazı taraftarların yorumları enteresan zaten. Asensio lig'de fener'i taşıyan isim diyorsun, çıkıp diyorlar ki, Avrupa'da iş yapmıyor.. Bunlar Avrupa'da bizim rakibimiz değilki, bize ne Avrupa'dan.. Benzer şeyler zamanında Alex için de söyleniyordu.
Bir de bence Avrupa’yı da pek sallamıyorlar, zaten belli kadro kalitesi var illaki bir tur atlıyorlar, sonra da eleniyorlar.

Avrupa’da başarılı olduklarını falan iddia ediyorlar da önem verdiklerini sanmıyorum.

Ahlaksızın teki. İstediği kadar iyi top oynasın. Geçen gençlerbirliği maçında baraj kurulmadan boş kaleye gol atıp tribünlere koşar, sarı görmez ve şok olur. dün kpaşa atağa çıkacakken 2. topla gol dener. çalım denerken düşüp ayağını tutar faul alır. benim gözümde 1kr değeri yok. karaktersizin teki.

Bir de bence Avrupa’yı da pek sallamıyorlar, zaten belli kadro kalitesi var illaki bir tur atlıyorlar, sonra da eleniyorlar.

Avrupa’da başarılı olduklarını falan iddia ediyorlar da önem verdiklerini sanmıyorum.
Aynen öyle. Bunlar kafayı lig şampiyonluğuna takmış durumdalar. Şu anda fenerlilere sorsalar Avrupa Ligi'nde final mi yoksa Süper Lig şampiyonluğu mu, eminim çoğu lig şampiyonluğunu seçer. Getirdikleri oyunculara da özellikle şampiyonluk hedefini empoze ediyorlar bence.

Ahlaksızın teki. İstediği kadar iyi top oynasın. Geçen gençlerbirliği maçında baraj kurulmadan boş kaleye gol atıp tribünlere koşar, sarı görmez ve şok olur. dün kpaşa atağa çıkacakken 2. topla gol dener. çalım denerken düşüp ayağını tutar faul alır. benim gözümde 1kr değeri yok. karaktersizin teki.
Biz alsak böyle bir profilde olmazdı bizde daha farklı iş yapardı açık konuşmak lazım.

Hiç bu kadar maç oynadığı bir sezon yok. Nisan ve Mayıs'ı çıkaramayacağını düşünüyorum.
40'a yakın ilk 11 maçını çıkarıp aynı performansı sergileyebilirse şapka çıkarırım.

avrupadaki performansini elestirenler fbde ilerde birlikte oynadigi oyunculari unutmasin

nene, musaba, kerem, nesyri, bitik duran, cherif gibi kazma ve cöp heriflerle oynuyor

buna ragmen tek basina fbnin ofans yükünü cekiyor, mac aldiriyor

bizde oldugunu ve sane ve osimhenle falan oynadigini bir düsünün

eğer doğruysa bu sayı çok acayip bişey ya lig sonuna kadar 20 bile yapabilir bu sayıyı
ilk sezon ki prime icardi ve geçen sene ki osimhen anca yapmıştır belki öyle şampiyon olduk zaten

Geri
Üst Alt