Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.041
- 10.524
- 2.223
Sal artık şu ligi yoksa Allah sana da el atacak uyarayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimin yerine reyis ? de la fuenteylen çakışıyorlarsa belki alırİspanya milli takımına gider ve oynarsa yazın 60-70 e satar fener
Düzenli oynamıyor mu, zorOnu almak lazım seneye
Nereye alıyon reis. 10 milyon net alıyor herif. Biz buna 10 milyon maaş versek forumun yarısı o KAP açıklamasında banlanırdı mesela. Fener için paranın önemi yok, ama bizim için durum farklı.Ulan fb ilgilenirken kendimizi yırttık burda kaçırmayın alın diye
Ne alaka. 10 milyon veremeyecek kulüp müyüz biz. Sane'ye nasıl verdiysek buna da verirdik. 1 oyuncuyla mı batacaktıkNereye alıyon reis. 10 milyon net alıyor herif. Biz buna 10 milyon maaş versek forumun yarısı o KAP açıklamasında banlanırdı mesela. Fener için paranın önemi yok, ama bizim için durum farklı.
Dışarıya kapadım mesajlarımı öyle övüyorumşu rakip topcuya sulanan kitleden igrenıyorum
yazın yazın övün fbli dostlarınızda okusun dışardan
öyle bi özellik yokDışarıya kapadım mesajlarımı öyle övüyorum
İçeride fbli yoksa sorun yok
Olsa iyi olurduöyle bi özellik yok
He verirsin.Ne alaka. 10 milyon veremeyecek kulüp müyüz biz. Sane'ye nasıl verdiysek buna da verirdik. 1 oyuncuyla mı batacaktık
Fb verirse biz hayli hayli veririz. Sen niye bizi küçümsedin ki şimdiHe verirsin.