Marcos do Nascimento Teixeria Galatasaray'a Geliyor!

Yalnız şu performansı iyi gözüküyor. 10 numara Brezilyalı soğukkanlılığı var adamda. Topu kullanmada, savunmadan top çıkarmada ve pozisyon alması vs. bilinçli hep.

Liga NOS16 14 4 0 2-4-0.581.23.21 7.18

16 maçta 7.18 ortalama WHOSCORED'a göre bence Portekiz Ligi gibi bizim seviyemize yakın lig için gayet iyi.

gelsin bakalım

Soru işaretleriyle dolu bi transfer olur. Paramızı sokağa atacak durumumuz yok söylemiyle paralel mi net konuşmak çok zor :confused:

3.5 çok gibi elemanı tanimiyok bir şey diyek ama sanki 3.5 çok

O manada demedim. Scout ekibi önermiştir. Oonlar izleyip beğenmiştir. Ya da tam tersi.

Ama sonuçta onların fikri baz alınarak yapılan bir transfer gibi duruyor.

Doğruysa inşallah iyi çıkar.

Sonuncu takım falan bakmamak lazım.

Yok ben takilmiyorum sonuncu takimda olmasina. Zaten normalde böyle transferlere karsi degilim tam tersi desteklerim bilirsin ama su an mevcut halimizle pek mantikli bulmuyorum. Bizim soru isareti yaratmayacak oyunculara ve transferlere ihtiyacimiz var, gelir gelmez tak diye seni ileri tasiyacak oyunculara ihtiyacimiz var su an.

Böyle transferlerin dogru zamani bence takim iyi kötü islerken ve belirli bir düzen varkendir bence.

Takimi sonuncu ama 5 mac 1 - 0 bitmis
2 mac 0 0
5 mac 2 - 1
Porto harici 2 gol fazlasini yememisler

Serdar'dan bonservis alamazsak cok cok sacma bir transfer olacak.Serdar'i tutup paranin buyuk bir kismi forvete harcanmaliydi.Simdi uyduruk biri gelecek forvete muhtemelen.

Fiyatı biraz fazla gibi görünse de ben katkı vereceğini düşünüyorum bjknin aldığı Marcelo gibi bişey çıkar umarım.

Bu paraya alınsa bile ileride zarar edeceğimizi düşünmüyorum sakatlık vs gibi bir durum olmazsa tabi ve videoların da bir zamanlar istediğimiz ama fiorentinanın aldığı vitor hugoyu anımsattı gelirse baş tacı

Yok ben takilmiyorum sonuncu takimda olmasina. Zaten normalde böyle transferlere karsi degilim tam tersi desteklerim bilirsin ama su an mevcut halimizle pek mantikli bulmuyorum. Bizim soru isareti yaratmayacak oyunculara ve transferlere ihtiyacimiz var, gelir gelmez tak diye seni ileri tasiyacak oyunculara ihtiyacimiz var su an.

Böyle transferlerin dogru zamani bence takim iyi kötü islerken ve belirli bir düzen varkendir bence.

Valla anladığım sıfırdan genç takım kurmaya çalışacağız devre arası.

Ligi de gerekirse riske ediyoruz bunun için. 22-23 yaşlarında bu tarz transferlere alışalım.

Cavanda'dan bile zarar etmedik yaşı 25 olunca. Maaşı çok önemli. 750 K civarı olursa riske değer.

Ben nedense olumlu bakıyorum.

Adami tanimiyorum, hakkinda yorum yapamam ama Ugur'a katiliyorum öncelik her türlü forvet olmali.

Serdar olayi cok yanlis yönetildi (neyimiz dogru yönetiliyor ki), sezon sonuna kadar kullanilip sezon sonu kapi önüne konulmaliydi Serdar.

Ligi de gerekirse riske ediyoruz bunun için. 22-23 yaşlarında bu tarz transferlere alışalım.

Cavanda'dan bile zarar etmedik yaşı 25 olunca. Maaşı çok önemli. 750 K civarı olursa riske değer.

Ligde puan olarak daha fazla geride olsak eyvallah derim de, IBB yi yakalamak 2 maca bakiyor. Bu yüzden ligi riske etmeyi dogru bulmuyorum, kaybedilmis birsey yok daha sonucta.

Bende olumlu bakanlardanim
Bekleyip gorelim transfer transfer diye agladik izlemisler begenmisler bize de sabretmek duser

Geri
Üst Alt