Marcos do Nascimento Teixeria Galatasaray'a Geliyor!

İsmi okuyunca çok büyük bir topçu geldi algısı yapıyor

Marcao+Mangala IN
Maicon+Serdar OUT

Yazinda Ozan ve Ahmet gider yerine Merih gelir. 4. Stoperde Ogün yada Gökay olur

geçen seneki fmye göre profili bu sekılmıs

1546970964846.webp
1546970977742.webp

Ligde puan olarak daha fazla geride olsak eyvallah derim de, IBB yi yakalamak 2 maca bakiyor. Bu yüzden ligi riske etmeyi dogru bulmuyorum, kaybedilmis birsey yok daha sonucta.

Challenge her türlü girilir. Bunun yanında Mangala tarzı birini daha alırlar bana göre. Maicon'u gönderip

Mangala/ Juan Jesus (Kiralık)
Ozan Kabak
Marcao
Ahmet / Gökay

tarzı bir şey olacak.

Forvete de Alan bonservissiz, yanına yine bir kariyerli takviye yapılır.

Olursa orta saha ve açık transferi scout olur.

Kalan için

Muslera
Mariano/Linnes
Ozan
Fernando
Ndiaye
Emre
Belhanda
Feghouli

olur gibi.

Son kral Serdar Azizin yerini doldurur umarim. Serdari gönderip onun yerine daha kötü stoper alinirsa aptalligin daniskasini yapmis oluruz

Yanına sağlam biri alınacaksa ok. Ama alabileceğimiz yabancı sayısı sınırlı iken neden böyle topçulara kontejyan harcıyoruz ya?

bu herifde nerden cikti... ulan ft nerden tokatlayacagini sasirdin be

Basinda adi gecmeyen birileri gelecegi cok belliydi,ayni onyekuru da oldugu gibi

Challenge her türlü girilir. Bunun yanında Mangala tarzı birini daha alırlar bana göre. Maicon'u gönderip

Mangala/ Juan Jesus (Kiralık)
Ozan Kabak
Marcao
Ahmet / Gökay

tarzı bir şey olacak.

Forvete de Alan bonservissiz, yanına yine bir kariyerli takviye yapılır.

Olursa orta saha ve açık transferi scout olur.

Kalan için

Muslera
Mariano/Linnes
Ozan
Fernando
Ndiaye
Emre
Belhanda
Feghouli

olur gibi.

Alpay bunlar 1 forvet (Demba Ba falan olmadigi sürece) 1 de stoper almayi becerirlerse ben yemin ediyorum cocuklar gibi sevinirim. Ikinci bir stoperi alabileceklerini hic ama hic sanmiyorum.

Yiyin efendiler yiyin.

Alpay bunlar 1 forvet (Demba Ba falan olmadigi sürece) 1 de stoper almayi becerirlerse ben yemin ediyorum cocuklar gibi sevinirim. Ikinci bir stoperi alabileceklerini hic ama hic sanmiyorum.

Almak zorundalar. Kadroyu boşaltıp boşaltıp en az 4 stoper, 2 forvet olan bir Galatasaray ortaya çıkmazsa sene sonu istifa durumuna gelirler.

Melo psikopatlığı gördüm ben bu adamda hamleleri hızı filan stopere göre iyi bence aniden hızlanabiliyor ve dar alanda da seri fiyatı daha uygunsa olabilir bence olumsuz değilim.

İddiası eklenmeli başlığın sonuna.
KAP açıklamasa yok.

Geri
Üst Alt