Ömer Karataş
Parçalı Üye
- 20 Mayıs 2011
- 4.978
- 2.975
- 1.913
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun müthiş bir yetenek türk pasaportuda var üstelik
Defolll
Adettendir yav gidenin arkasindan defol denir GscdeNe bu sinir ulan, kaçak et kesemedin mi
Gomisin, marianonun önünü açmak için yaptığı harika koşu...
Santrafor nedir, kime denir?
Cevap Gomis
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O deyyus 300-400 bin zam istemeyip ortaligi karistirmasa bu Falcao, Diagne, Mitroglou, Andone falan hic basimiza gelmeyecekti. Gomis'in arkasina 25 yasini gecmemis birini koyup götürürdük. Tabi gecen sene sampiyon oldugumuz icin kimse Gomis'i dile getirmedi ama bu sezon cok basarisiz olunca yüksek maliyetler gündeme geldi. Gomis'in parasini resmen Diagne'ye gömdük. Kasada kalan parayla en azindan 2-3 oyuncu alsak Diagne'den daha fazla getirisi olurdu.Bunu sürekli yapıyordu Gomis 17/18 sezonu attığımız gollerden rastgele birisini açtığımızda eminim yine aynısını görürüz boş koşu yapmayı çok iyi biliyordu Gomis
Tabii ki de Gomis'in ortalığı karıştırmasını işleri ayrılık noktasına getirmesini doğru bulmuyorum ama önceki yönetimin Gomis'e vermiş olduğu bir söz vardı yani yine işin altından eski yönetim çıkıyor aslındaO deyyus 300-400 bin zam istemeyip ortaligi karistirmasa bu Falcao, Diagne, Mitroglou, Andone falan hic basimiza gelmeyecekti. Gomis'in arkasina 25 yasini gecmemis birini koyup götürürdük. Tabi gecen sene sampiyon oldugumuz icin kimse Gomis'i dile getirmedi ama bu sezon cok basarisiz olunca yüksek maliyetler gündeme geldi. Gomis'in parasini resmen Diagne'ye gömdük. Kasada kalan parayla en azindan 2-3 oyuncu alsak Diagne'den daha fazla getirisi olurdu.
Falcao'nun aldigi 5M garanti para + ekstralarini takimin agir abileri biliyordu.Tabii ki de Gomis'in ortalığı karıştırmasını işleri ayrılık noktasına getirmesini doğru bulmuyorum ama önceki yönetimin Gomis'e vermiş olduğu bir söz vardı yani yine işin altından eski yönetim çıkıyor aslında
Tabii bu bizim yönetimin suçunu da örtmez mevcut yönetimden memnunum genel olarak ama forvet konusunda baştan sonra yaptıkları her hamle yanlıştı
Zam sorununun halledilmemiş olması
Gomis'in ucuza satılmış olması
Sezonun yarısını forvetsiz geçirmiş olmamız
Ocak ayında Alan&Pato veya Modeste peşinde koşup transferleri bitiremediler
Diagne'ye akıl almayacak bir bonservis verdiler
İçi geçmiş Mitroglou'yu takıma getirdiler
Dünya bir para verdiğimiz Diagne'yi satamamış olmamız
Bir diğer içi geçmiş Falcao'yu takımı zora sokacak kadar yüksek maaş ile takıma katmamız
Yani baştan sonra forvet konusunda her hamlesi hatalı oldu yönetimin