Mariano Resmen Ayrıldı!

Oynadigi 3 sezonun 2'sini sampiyon olarak tamamladik.

Oynadigi 3 sezonun 3'ünde toplam en fazla 3 veya 4 mac sakatliktan dolayi kacirdi.

Maliyetini cikardi. Yolu acik olsun.

Beğendiğim bir oyuncuydu yolu açık olsun. Hizmetleri için teşekkürler.

Tarzını beğendiğim biriydi. Keşke daha erken gelseydi.

Son dönemlerde motor su kaynatıyordu. Ayrılması gerekliydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu sürekli yapıyordu Gomis 17/18 sezonu attığımız gollerden rastgele birisini açtığımızda eminim yine aynısını görürüz boş koşu yapmayı çok iyi biliyordu Gomis
O deyyus 300-400 bin zam istemeyip ortaligi karistirmasa bu Falcao, Diagne, Mitroglou, Andone falan hic basimiza gelmeyecekti. Gomis'in arkasina 25 yasini gecmemis birini koyup götürürdük. Tabi gecen sene sampiyon oldugumuz icin kimse Gomis'i dile getirmedi ama bu sezon cok basarisiz olunca yüksek maliyetler gündeme geldi. Gomis'in parasini resmen Diagne'ye gömdük. Kasada kalan parayla en azindan 2-3 oyuncu alsak Diagne'den daha fazla getirisi olurdu.

O deyyus 300-400 bin zam istemeyip ortaligi karistirmasa bu Falcao, Diagne, Mitroglou, Andone falan hic basimiza gelmeyecekti. Gomis'in arkasina 25 yasini gecmemis birini koyup götürürdük. Tabi gecen sene sampiyon oldugumuz icin kimse Gomis'i dile getirmedi ama bu sezon cok basarisiz olunca yüksek maliyetler gündeme geldi. Gomis'in parasini resmen Diagne'ye gömdük. Kasada kalan parayla en azindan 2-3 oyuncu alsak Diagne'den daha fazla getirisi olurdu.
Tabii ki de Gomis'in ortalığı karıştırmasını işleri ayrılık noktasına getirmesini doğru bulmuyorum ama önceki yönetimin Gomis'e vermiş olduğu bir söz vardı yani yine işin altından eski yönetim çıkıyor aslında

Tabii bu bizim yönetimin suçunu da örtmez mevcut yönetimden memnunum genel olarak ama forvet konusunda baştan sonra yaptıkları her hamle yanlıştı

Zam sorununun halledilmemiş olması
Gomis'in ucuza satılmış olması
Sezonun yarısını forvetsiz geçirmiş olmamız
Ocak ayında Alan&Pato veya Modeste peşinde koşup transferleri bitiremediler
Diagne'ye akıl almayacak bir bonservis verdiler
İçi geçmiş Mitroglou'yu takıma getirdiler
Dünya bir para verdiğimiz Diagne'yi satamamış olmamız
Bir diğer içi geçmiş Falcao'yu takımı zora sokacak kadar yüksek maaş ile takıma katmamız

Yani baştan sonra forvet konusunda her hamlesi hatalı oldu yönetimin

Bu sezonun ilk yarisinda kendisine epey kizsam da bizdeki performasinin tamamina cok olumlu bakiyorum.

Son 10 yilda Eboue ile birlikte gördügümüz en iyi sag bek.

Tabii ki de Gomis'in ortalığı karıştırmasını işleri ayrılık noktasına getirmesini doğru bulmuyorum ama önceki yönetimin Gomis'e vermiş olduğu bir söz vardı yani yine işin altından eski yönetim çıkıyor aslında

Tabii bu bizim yönetimin suçunu da örtmez mevcut yönetimden memnunum genel olarak ama forvet konusunda baştan sonra yaptıkları her hamle yanlıştı

Zam sorununun halledilmemiş olması
Gomis'in ucuza satılmış olması
Sezonun yarısını forvetsiz geçirmiş olmamız
Ocak ayında Alan&Pato veya Modeste peşinde koşup transferleri bitiremediler
Diagne'ye akıl almayacak bir bonservis verdiler
İçi geçmiş Mitroglou'yu takıma getirdiler
Dünya bir para verdiğimiz Diagne'yi satamamış olmamız
Bir diğer içi geçmiş Falcao'yu takımı zora sokacak kadar yüksek maaş ile takıma katmamız

Yani baştan sonra forvet konusunda her hamlesi hatalı oldu yönetimin
Falcao'nun aldigi 5M garanti para + ekstralarini takimin agir abileri biliyordu.

Mesela Donk son maclarda sabotaja gecti. Cok kötü maclar oynadigi da oldu arada. 1 milyonu bile begenmemis asli varsa.
Lemina sürekli arazi
Belhanda ve Feghouli (özellikle Feghouli bu Falcao'ya verilen ücretten cok rahatsizdi)
Babel iyi paraya imza atsa da Falcao ile oynarken belliydi yani daha fazla yolmam lazimdi diyordur

Falcao'yu transfer etmeseler Feghouli bu sezon performans gösterip seneye yatisa gecmeden simdi cok iyi bir paraya okuturduk.

bazıları istediği kadar temposuz vs. desin bu adam 1 sene daha kalmalıydı en kötü. Seneye çok büyük ihtimal tek kulvarda gideceğiz. Mariano tekniği,tecrübesi, oyun görüşüyle çok fark yaratırdı. Hele bu sene oynanan pas sistemi için daha iyisi gelmez.

Ayrıca Mariano'nun tempolusu da Trent Arnold falan oluyor. Bu adam en olgun zamanında üst üste UEFA kazanan Sevilla'nın banko sağ bekiydi.

Son mac oynamayacak o zaman

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalender bir abimizdi Feghouli'nin gazabına uğradığını düşünüyorum sürekli 50-60 metreyi tek başına savunmak durumunda kaldı. Kalite olarak ligin üstünde bir topçu seviyoruz her daim.

az buçuk zorlayıcı antrenman sistemimiz olsaydı 2 sene daha hayvan gibi verim alirdik ama biz az dinlenme kardeş modunu seviyoruz

Geri
Üst Alt