mario jardel'in yıllar sonra kabaran galatasaray aşkı

Berkan cevap vermiş, depremzedeler yararına düzenlenen maça davet edildi, adam geldi. Gelmişken kutlamayada katıldı. Daha psikolojik olarak vs yeni toparlaniyor, onceden çöküntü içerisindeydi, bı ara madde kullanımıda vardı sanirim son birkaç senedir duzeliyor

Koşmuyor diye şikayet eden bücür Emre bu adamın bizdeki kariyerini bitirdi.Herif ilk maçında 5 gol attı her CL maçında golü vardı çok üzülmüştüm gittiğinde hem de 3 kuruşa 3 işe yaramazla takasa gitmişti

Berkan cevap vermiş, depremzedeler yararına düzenlenen maça davet edildi, adam geldi. Gelmişken kutlamayada katıldı. Daha psikolojik olarak vs yeni toparlaniyor, onceden çöküntü içerisindeydi, bı ara madde kullanımıda vardı sanirim son birkaç senedir duzeliyor
Macta izledin mi kanka bacakları nasildii ?

Parası yok, eski karısı felan kazıkladı gitti.
Ayrica Galatasaray efsanesi de değil.
Galatasaray tarihinin en büyük yatırımlarından birisiydi ve gitmek istedi sezon sonu sporting lisbon'un çöpleriyle takas etmek zorunda kaldık.

Gitsin o zaman sporting lisbona yaranmaya çalışsın

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arkadaşlar "ben jardeli hiç sevmiyorum" demek çok zor değil.

süper kupada gol attıysa attı 1 sezonluk performansı ömür boyu dile mi getireceğizz

Golden Goalcümüzle ilgili iğrenç yorumlar görüyorum.

IMG_20230608_133230.jpg

Eğri oturup doğru konuşalım süper kupa milenyum da baya prestijli bir kupa oldu ve bu kupayı kazanmamizda jardelin payı çok büyüktü.

Rezillik yaa şu hallere bak hepi topu 1 sezon forma giydi.

Geri
Üst Alt