Video Haber Mario Lemina: "Galatasaray’dan ayrıldığımda çok acı çektim"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Mario Lemina: "Galatasaray’dan ayrıldığımda çok acı çektim. Ama şimdi bir rüyayı yaşıyorum. Ligde birinciyiz ve hâlâ kupadayız. Şampiyonlar Ligi’nde de çok iyi gidiyoruz. Bu yüzden gerçekten mutluyuz ve böyle devam etmek istiyoruz."

Melooo duy duyyyyyyyy !! kim daha efsane sen mi yoksa Lemina mıı!

Lemina stoper olarak değerlendirilebilir. Orta saha icin dinamizm kalmamis hic ama stoperde cok is yapar.

niye böyle sacma bi cümle kurdun?
Maç seçen, sakatlanmamak için ligde yüzde 70'iyle filan oynayan ve temposu dibi görmüş biri çünkü.
Mertens için de aynı şeyi söylüyordum, 1 sezon önce 11'e ikamesini alıp kendisini rotasyon topçusu olarak kullanmamız gerekirken yerine oyuncu almayıp 1 yıl daha herifin posası çıkana kadar kullandık. Sezon ortası performansı dibi gördü, en sonunda da yedeğe kadar düştü. Lemina'da da benzerinin yaşanma ihtimalini kesin görüyorum. Mevcut yabancı kuralında kontenjanın birini kendisine harcamam ayrıca.

Maç seçen, sakatlanmamak için ligde yüzde 70'iyle filan oynayan ve temposu dibi görmüş biri çünkü.
Mertens için de aynı şeyi söylüyordum, 1 sezon önce 11'e ikamesini alıp kendisini rotasyon topçusu olarak kullanmamız gerekirken yerine oyuncu almayıp 1 yıl daha herifin posası çıkana kadar kullandık. Sezon ortası performansı dibi gördü, en sonunda da yedeğe kadar düştü. Lemina'da da benzerinin yaşanma ihtimalini kesin görüyorum. Mevcut yabancı kuralında kontenjanın birini kendisine harcamam ayrıca.
ben leminanin mac sectigini görmedim, her mac sonuna kadar savasiyor. ben raziyim kendisinden. dün liverpoolun orta sahasinda bi tane lemina yoktu!

Lemina taş gibide soboslayiye ekmek banıyorum çok fena herif tam aradığımız herif

ben de yazın van dijk istiyorum yaa , tam yaşına geldi. gelsin 2-3 sene de burda oynasın :D

ben leminanin mac sectigini görmedim, her mac sonuna kadar savasiyor. ben raziyim kendisinden. dün liverpoolun orta sahasinda bi tane lemina yoktu!
Lemina'nın CL/derbi performanslarına bak, bir de ligdeki diğer maçlarına bak. Adam full rolanti takılıyor.
Ayrıca Liverpool'u yenmemiz adamların orta sahalarının bizden kat ve kat meziyetli ve kaliteli olduğu gerçeğini ya da Lemina'nın onlardan daha iyi topçu olduğu manasını taşımaz. Lemina Szoboslai'den daha iyi o zaman, böyle mantık mı olur.

Geri
Üst Alt