- 26 Aralık 2008
- 9.281
- 10.718
- 2.638
Orta sahada fizik olarak ezilmekten bezmiştik son 2 senedir. Hele o Kopenhag ve Sparta maçları...Bu adamın prime versiyonu gibi adam ekmek gibi su gibi lazım. Kendisinden razıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson'un fiziki bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum, mental anlamda 404 verdiği için bence sana öyle geliyor.Bu sezonki Lemina için yaptığım bir yorum.
Davinson'un fiziki sıkıntısı var demedim ki ben zaten? Lemina açık alanda Davinson'dan daha hızlı olabilir dedim.Davinson'un fiziki bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum, mental anlamda 404 verdiği için bence sana öyle geliyor.
Bu sezonki Lemina için yaptığım bir yorum diyince Davinson'la kıyasladın gibi anlamışım. Lemina ilk geldiğinde (devre arasında) şu ankinden net daha hızlıydı bu arada bence. İlk birkaç maçta nadiren dribbling bile yapmıştı hatta.Davinson'un fiziki sıkıntısı var demedim ki ben zaten? Lemina açık alanda Davinson'dan daha hızlı olabilir dedim.