GSC Haber Mario Lemina, Takımdan Ayrı Atletik Performans Uzmanıyla Çalıştı

Dün cuesta hazır lemina hazır değil diyen okan buruğun yalanını kero ortaya çıkarmıştı

Bunun adı mobbingdir

İcardi 1.5 senedir hazır değildi bir kere atletik performans ekibiyle çalışmadı çalıştırmadı

Takımda 3 adım atamayacak atsa yorulacak sakatlanacak düz yolda yürüyemeyecek en az 10 tane adam var lemina sadece atletik performansla çalışıyo

Ulan sen aşili sıkıntılı sekerek yürüyen 1 aydır ortada olmayan jakobsu takımla çalıştırmış ajax deplasmanına götürmüş adamsın ama lemina çalışamıyor yetersiz diye he

Bu adam leminayı yiyecek ama biz de eğer adamsak bu adaletsizliği kayırmaları senin başına yıkacağız burası senin çiftliğin değil
bundan sonra adminleri böyle mi kısaltacağız? terbiyesiz insan

bazen cok abartıyonuz

bizde okan burugu begenmıyoz ama durduk yere leminayı yiyeceginide sanmıyom

takımıyla calısmıyormus adam o yüzden atletik performansını fln ölctürecek

cuesta takımıyla idmanlara cıkıyordu

Sakatliktan yeni mi ciktiki? 1 ay kadro disi kalmis ama herhalde idman yapmistir kendi kenfine

Okan hoca futbola duygu katmadan veriler üzerinden kararını verecektir.

bazen cok abartıyonuz

bizde okan burugu begenmıyoz ama durduk yere leminayı yiyeceginide sanmıyom

takımıyla calısmıyormus adam o yüzden atletik performansını fln ölctürecek

cuesta takımıyla idmanlara cıkıyordu
Takımıyla çalışıyordu son 1 hafta hariç, bunu da dün ispatladım, Okan da dün bu yönde açıklama yapmış.

Başka mevzu olsa iş ararsın, bariz iş olan mevzuda bir şey aramayın dersin, ulan Recep

Takımla idman yapacak seviyede değilse neden alındı ? Transferler hemen takıma dahil olmalı sezon öncesi kamp döneminde değiliz.

hiçte korkmuyorsun da he. kibrin seni kör etmiş kendine gel. Keramettin'in önünde kuzenine saldırıyorsun bana saygın yok, bari soyadıma saygı duy utanmaz herif.
Utanmaz he

Önce terbiyesiz sonra da utanmaz

Ama raporlamayacam

Niye biliyon mu

Atatürk düşmanı ve fetö destekçilerinin banlarının açılması skandalıyla ilgili banlanmayıp bu iki laftan dolayı banlanırsan bu atama saygısızlık olur

Geri
Üst Alt