Mario Lemina’nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

haklısın

Kötü oynayarak şampiyon olduk bu ligde geçen sezon. Göze hoş gelmemesiyle alakası yoktu. Ama bu sezon göze hoş gelmeyen iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum Konya maçında bunun esintilerini gördük.

Eleştirilerim oraya doğru gider ama bu en az 1 sezon sürer. Hocanın kredisini doğru belirlemek lazım eleştirirken de.

Ben de şampiyon olduğumuz sürece bok gibi oynamaya razıyım. Ama bunun garantisi yok, kötü oynadığımız zaman şampiyonluğun kaçmasını endişe ettiğim için eleştiriyorum zaten.

haklısın

Neyse konunun dışına çıkıldı fazlasıyla biraz da benim yüzünden. Daha çok konuşuruz gibi senle bunları sene içinde renktaş şimdilik transferlerin keyfini çıkaralım..

2018'de nasıl oynadık sence?

ek olarak hastalığı ile alakalı mevzu ciddiyse baya iyi oldu şu olay
Hangisinin hastaligi? Belhanda fitik falan diyolardi o mu yoksa
ek olarak hastalığı ile alakalı mevzu ciddiyse baya iyi oldu şu olay
Hangisinin hastaligi abi belhandanin fitik muhabbeti mi yoksa yanılmıyorsam seri'de bel soğukluğu mu ne vardi o mu? Seri bizde ayuvvv performansı gösterir gibime geliyo maalesef

Hangisinin hastaligi? Belhanda fitik falan diyolardi o mu yoksa

Hangisinin hastaligi abi belhandanin fitik muhabbeti mi yoksa yanılmıyorsam seri'de bel soğukluğu mu ne vardi o mu? Seri bizde ayuvvv performansı gösterir gibime geliyo maalesef
seri soğukta oynayamıyor diye bi laf dönüyor o yav

2 kez yazmisim 🤭 sogukta oynayamiyosa mevsimlik mi aldık abi seri yedek kalacak buna once kendimi bi inandirayim ben sonra foruma zehri veririm aksama kalmaz

Seri değil senin adamın yedek kalıcak

sağ bekte de oynuyor bu çocuk ft nin planı bu olabilir

2018'de nasıl oynadık sence?

Tudor'la çok iyi başladık ama her hafta daha da kötüye gidiyorduk. Büyük maçlarda da iyice çöktük zaten. Terim ile hatırladığım kadarıyla bazı maçlarda aksadık ama genel olarak fena değildik bence. Özellikle Başak ve beşiktaş maçlarında çok doğru oynattı hoca. Tam hatırlayamadığım için net yorum yapamıyorum ama geçen sezondan daha iyiydik sanki..

Tff'nin sitesinde lisansı çıkmamış görünüyor. Umarım problem olmaz.

Şu Grosskreutz kompleksinden bir çıkın rica ediyorum. O rezillik 1 kere oldu.

Andone'nin sözleşmesini dondurduk mu yazan bile gördüm gerçi boşa konuşuyoruz.

Tff sitesinde lisans çıkmış fakat diğer transferler gibi Galatasaray olarak görünmüyor kulübü. Muhtemelen bir yabancı oyuncu feshedilip öyle lisans alınacak.

Geri
Üst Alt