Mario Mandzukic Atletico Madrid İle Anlaştı

Melih Akan

Berlin Panteri
1cuuveSi1klnc4vZz5LHU.jpg

Hırvat Vecernji gazetesinin verdiği habere göre, Arsenal ve Chelsea'nin de istediği golcü oyuncu için Bayern Münih, Atletico Madrid'den gelen teklifi kabul etti. Mandzukic için 25 milyon Euro fiyat biçen Bavyera ekibi, oyuncusunun da bu kulübe gitmek için istekli olması nedeniyle 18 milyon Euro'ya Madrid kulübüyle el sıkıştı.

Diego Costa ve David Villa'nın ayrılmasının ardından golcü arayışına giren Simeone, öncelikle Negredo için Manchester City'nin kapısını çalmıştı. Ancak Pellegrini, Negredo'nun gidişine onay vermeyince rota Almanya'ya çevrildi. Mandzukic'in de düzenli ilk 11'de oynama şansını yüksek gördüğü Atletico Madrid'i tercih ettiği belirtiliyor.

Mandzukic'in Hırvatistan milli takımından arkadaşları Luka Modric Real Madrid'de oynarken, Rakitic de 1 hafta önce Barcelona'ya transfer olmuştu.

Bunlar gercekten santrafor transferinden anliyorlar..

Bayern'e yakışmıyordu. Gitmesi isabet oldu.

Çok beğendiğim bir oyuncu değil ama Diego Costa'dan çok daha iyidir. Yine akıllıca bir transfer.

Yalniz atleticonun tarzina çok uygun olmayan bir isim gibi geldi.. Yillardir her parlayan forvet hizli ve toplu oyunda çok etkili isimler. Torres kun falcao costa.. Aralara iyi kaçan ve kontra sistemine uyan isimler. Mandzukic biraz daha hedef santrafora acaba o da parlayabilecek mi

Aynı ayarda oyuncu aldılar yine iyi transfer .

Müthiş transfer.

Atletico nun asiri mucadeleci yapisina tam anlamiyla uyan mucadeleci bir forvet. Bence cok iyi bir transfer yapmislar. Tebrik ediyorum.

Torres-Forlan-Aguero-Falcao-Diego Costa-Villa-Mandzukic

biz hala doumbia hayali kuruyoruz

Bu atleticonun ayrı forvet transfer komitesi felanmı var neden her seferinde 12 den vuruyorlar ? ayrıca lukakuyuda alırdım ben olsam costa transferinde takasla

Geri
Üst Alt