Mario Mandzukic Seneye Arena'ya!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
58b7c66ec03c0e0dcc0ec320.jpg

65 milyon Euro’luk maaş bütçesini yeni sezonda kaldırmaya hazırlanan Galatasaray, transferde büyük oynuyor. Stopere Pepe’yi, orta sahaya Yaya Toure’yi isteyen Sarı- Kırmızılılar, golcü konusunda da bomba bir ismi peşinde: Mario Mandzukic.

Beşiktaş da ilgileniyor

Beşiktaş’ın da ciddi şekilde istediği Hırvat forvet için devreye giren Aslan, oyuncunun şartlarını sormaya başladı. 30 yaşındaki golcünün menaceri Ivan Cvjetkovic’le temasa geçen yönetim, imkanları sonuna kadar zorlamaya hazır. Juventus’un 10 milyon Euro’nun altında bir rakama bırakmak istemediği Mandzukic, İtalyan devinde senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret alıyor. Galatasaray oyuncunun maaşını vermeye hazır, ikna için imza parası da düşünülüyor. Ancak 10 milyon Euro’luk bonservisi yüksek gören yönetim, bu rakamı aşağı çekmek için ciddi uğraş verecek.

2019’a kadar sözleşmeli

Mandzukic transferinde Beşiktaş’ın bir adım önüne geçmek isteyen ve bu doğrultuda elini çabuk tutan Galatasaray, taraftar tepkisini de yıldız santrforu kadrosuna katarak dindirmeyi planlıyor. Bu sezon toplamda çıktığı 42 maçta 8 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Mandzukic’in Juventus’la 2019’a kadar sözleşmesi var.

Metin Karabaş / Fanatik

tecrübeli bir santrafor iyidir ama 2 senelik sözleşme yapılmalı. gerekirse 1 sene daha uzatırız.

Metin Karabaş 'ün dün gece itibariyle hesabına 2500 tl yatmış.

çaktırmayın yemiş gibi yapalım.

Bu yonetim Mandzukic'i alamaz. Besiktas alir ama biz alamayiz.

Hangi Arena ya gider bilemem ama bizim Arena olmayacağı kesin.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Geldigi taktirde 15 golden assagi atarsa ismimi Banu Alkan olarak degistiririm

Gecin bunlari

Juve ile yari final oynayacak olan adam juveden ayrilsa bile gidecegi yer bizden daha iyi bir takimdir

O değil de Mandzukic, Juventus'taki gibi Turkiye'de de sol kanat oynatilsa, oynatan hocanın ne antrenörlüğü kalır ne de itibarı. Yerden yere vurulurdu.

Biz iyi forvet falan alamayız.

Seneye 20 yaşlarında senede max 4 gol atan boktan birini alıp getirirler

Gene iyi salliyorlar Dursuna tepki azalsin diye

15 ı yasin atıyor neredeyse şöyle 25 filan deki iddia bir şeye benzesin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müdhis oynayan Besiktasin golcüsü bile 17 atmis dosdum
Dursun varken seneyede cöp olacagimizi varsayacak olursak o cöp takimin icinde 15 gol atmasi basari olur

He canım he dursun bakkaldan sakız bile alamayacak çapta bir adam mandzukici getirecek he bu habere anca gülünür.

Mandzukic juve'yi birakip bize mi gelecek

Yaw he he

Kendimizi boşuna kandırmayalım. Gelecek adam en fazla Sigthorson kıvamında olacaktır.

Geri
Üst Alt