# Mario Mandžukić

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
[media]https://www.youtube.com/watch?v=9vM3y877EkU[/media]

Vatandaki isim:Mario Mandžukić

Doğum tarihi:21.05.1986

Doğduğu il:Slavonski Brod

Boyut:1,87

Uyruk: Hırvatistan

Pozisyon:Forvet - Santrafor

Ayak:sağ ayak

Drogba kesinlikle gidici sezon sonu...Aranan kan Mario Mandzukictir.

Tam olarak her vasıfı taşıyor istediğimiz..Tüm şartlar zorlanıp alınmalı , Lewa oraya gidince gölgesinde kalır gibi hem.

Bence de bize cuk diye oturur ama 20-30 milyon eurocukları masaya nası koyarız bilmiyorum.

koskoca bayern münih'in santraforunu alacak maddi güce sahipmiyiz sizce?

Alalım tabi durduğumuz kabahat.

Altta Doka gelmesin ile Cenk Şahin başlık Mandzukic. :D

Kendimizi kandirmayalim. Alma ihtimalimiz sifir. Bunu Avrupalilar görse veya duysa güler. Biz Galatasaray'li olarak haddimizi bilip uluslararasi kendimizi cok ön plana cikarmamiz gerek. Simdilik bunun icin sportif basarilarimiz yok.

Iyi forvet oldugu dünya nin kabul ettigi bir gercek. Benim oyun felsefemi düsünerek tercihlerimin arasinda olmayacagini yine de belirtmek isterim. Daha cok oyunun her yönünü oynayabilen teknik ve atletik forvet isterim. Her zaman derim bunu, söyle Agüero tarzi mesela. Veya Götze.

Tabi bu sistemi ve bu oyunculari o sistemde iyi kullanmak icin takimin digeri cok yetenekli ve teknik olmasi gerekir. Ayrica bu sahte 9 sistemin Türkiye'de mümkün olmayacagini hepimiz biliyoruz. (Yabanci Sinirlamasi ve baska nedenler)

Bizim fikrimiz tabi Galatasaray'i ve Mancini'yi hakli olarak yakindan uzaktan ilgilendirmiyor ve Mandzukic gibi forvetler her türlü kabul edilir ve basarili olur. Ama bu ismin Mandzukic olmasi imkansiz!

Şuan İtalyan takımlarından hiç biri Galatasaray'dan daha iyi değildir bence Gruplarda Juventus çıktığındada arkadaşlar demişti işte çok kötü çıktı filan diye hepsine söylediğim tek soru şuydu Juventustan 1 tane oyuncu say diye hiç biri 1 tane bile oyuncu söyleyemiyordu tabi FM gibi oyunları oynuyanlar bilir yada benim gibi her ligi takip edenler :D Ve sonunda ne oldu sahasında son 10dk'ya kadar galiptik beraberliği aldık geldik evimizdede yendik. Gelelim Mandzukic Pep geldiğinden beri istemiyor maalesef Lewa'yıda aldılar bedavaya bence çok ucuza satarlar gibime geliyor hazır bedava oyuncu almışken Mandzukic için gitme bedelini fazla düşünmüceklerdir 10-15m € yollarlar gibi geliyor gelirse çok iyi olur bu arada ama zor gibi geliyor eğer Premier yada La Liga ya gitmicekse bize gelme ihtimali vardır.

İnter alabiliyosa biz de alabiliriz bence.

Hayir,Inter'de Thohir var bizde cimri Aysal var.. :D

66erick-thohir.jpg

Bu adamı da Dzeko'yu da ya Wolfsburg da ya da Wolfsburg'dan önce neredeyse oradan bulup almak gerek gerekiyordu. Maalesef seneye bütçeyi biraz daha düşüreceğiz açıklamaları varken böyle oyuncuları en fazla kiralayabiliriz.

Şuan İtalyan takımlarından hiç biri Galatasaray'dan daha iyi değildir bence Gruplarda Juventus çıktığındada arkadaşlar demişti işte çok kötü çıktı filan diye hepsine söylediğim tek soru şuydu Juventustan 1 tane oyuncu say diye hiç biri 1 tane bile oyuncu söyleyemiyordu tabi FM gibi oyunları oynuyanlar bilir yada benim gibi her ligi takip edenler :D Ve sonunda ne oldu sahasında son 10dk'ya kadar galiptik beraberliği aldık geldik evimizdede yendik. Gelelim Mandzukic Pep geldiğinden beri istemiyor maalesef Lewa'yıda aldılar bedavaya bence çok ucuza satarlar gibime geliyor hazır bedava oyuncu almışken Mandzukic için gitme bedelini fazla düşünmüceklerdir 10-15m € yollarlar gibi geliyor gelirse çok iyi olur bu arada ama zor gibi geliyor eğer Premier yada La Liga ya gitmicekse bize gelme ihtimali vardır.

Abartmissin biraz sanki Buffon Pirlo Tevez'i sayamiyorlarsa en azindan R.Madrid kadrosunda da sadece Ronaldo'yu sayarlar.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Boyle bir ihtimal oldugunu dusunmuyorum. EPL'e gider.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Çok çok zor transfer öyle bir bütçemiz yok olsa bile alabilirmiyiz o bile belli değil. Yedirin lan şu lafları bana.:happy: Bizim sezon biter bitmez KAP'a yapacağımız ilk açıklama Menez olmalı.

Geri
Üst Alt