# Marius Broholm

Tuna Köse

Baba Gündüz
1734816807388.webp

• Doğum tarihi/Yaş: 26 Ara 2004 (19)
  • Uyruk: Norveç
  • Boy: 1,72 m
  • Ayak: Sol ayak
  • Mevki: Sağ Kanat
  • Rosenborg
Sözleşme süresi: 31 Ara 2025

Çocuk müthiş teknik. Yunus + Arda karışımı bir şey.

Iskandinavyadan topçu çıkmaz
Yok kardeşim
Messi çıksa almam

O tarafta bir sıkıntı yok, alt yapı eğitimleri yedikleri içtikleri yanlış gibi çözemiyorum
Bende çok tereddütteyim kuzey konusunda ancak bu çocuk izlediklerimden bayağı farklı. Oyun görüşü müthiş. Topa hakimiyeti çok iyi.
Vücut yaparsa ağırlaşır mı kafamda soru işareti var.

İnce ara pasları, koşan adam yerine en boşta olan herife attığı hat kırıcı paslar.

Türkiyede şunun gibi bir tane çıkınca elimiz ayağımız dolanıyor.
Vallahi inşallah birileri işler çocuğu da lokalden çıkıp dünya futboluna kazandırır.

Bende çok tereddütteyim kuzey konusunda ancak bu çocuk izlediklerimden bayağı farklı. Oyun görüşü müthiş. Topa hakimiyeti çok iyi.
Vücut yaparsa ağırlaşır mı kafamda soru işareti var.

İnce ara pasları, koşan adam yerine en boşta olan herife attığı hat kırıcı paslar.

Türkiyede şunun gibi bir tane çıkınca elimiz ayağımız dolanıyor.
Vallahi inşallah birileri işler çocuğu da lokalden çıkıp dünya futboluna kazandırır.
Şu lige efeyi göndersek, new modric diye gezinir. O yüzden şu liglerden bir pilot takım çok istiyorum. Bu şekilde olursa değerlendirmek daha kolay olur diğer oyuncuları da

Şu lige efeyi göndersek, new modric diye gezinir. O yüzden şu liglerden bir pilot takım çok istiyorum. Bu şekilde olursa değerlendirmek daha kolay olur diğer oyuncuları da
Rosenborgd var bir tane efe yav herifin klonu bildiğin :asd:
Boy, mevki, oyun tipi, tarzı :asd:

O çocuğun pendik falan bir yere gidip oynaması lazım hala umudum var.

Yusuf ya hasta ya sakat en kısa zamanda bir şekilde dehler bu çocuğu kadroya katardım.
İkisi de yabancı, bu en azından. top tutabiliyor, pas verebiliyor, bir oyun görüşü var.
Yusuf olmadı, olmayacak maalesef

1 Tem 2025 tarihinde Fransanın Lille takımına transfer olmuş

Geri
Üst Alt