Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Norveçli messiIskandinavyadan topçu çıkmaz
Yok kardeşim
Messi çıksa almam
O tarafta bir sıkıntı yok, alt yapı eğitimleri yedikleri içtikleri yanlış gibi çözemiyorumBu Norveçli messi
Bende çok tereddütteyim kuzey konusunda ancak bu çocuk izlediklerimden bayağı farklı. Oyun görüşü müthiş. Topa hakimiyeti çok iyi.O tarafta bir sıkıntı yok, alt yapı eğitimleri yedikleri içtikleri yanlış gibi çözemiyorum
Şu lige efeyi göndersek, new modric diye gezinir. O yüzden şu liglerden bir pilot takım çok istiyorum. Bu şekilde olursa değerlendirmek daha kolay olur diğer oyuncuları daBende çok tereddütteyim kuzey konusunda ancak bu çocuk izlediklerimden bayağı farklı. Oyun görüşü müthiş. Topa hakimiyeti çok iyi.
Vücut yaparsa ağırlaşır mı kafamda soru işareti var.
İnce ara pasları, koşan adam yerine en boşta olan herife attığı hat kırıcı paslar.
Türkiyede şunun gibi bir tane çıkınca elimiz ayağımız dolanıyor.
Vallahi inşallah birileri işler çocuğu da lokalden çıkıp dünya futboluna kazandırır.
Rosenborgd var bir tane efe yav herifin klonu bildiğinŞu lige efeyi göndersek, new modric diye gezinir. O yüzden şu liglerden bir pilot takım çok istiyorum. Bu şekilde olursa değerlendirmek daha kolay olur diğer oyuncuları da
Broholm bu işleri