Markus MERT

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Markus-merk_yb1.jpg

bir takim kendini bilmez bjkli yani artist tdleri bilic ve luzumsuz bir yonetici, bu iki zat tr sinirlari icersinde bulunmus en iyi hakem olan markusa laf atmak suretiyle kendi topcularinin yere atlamalarini legal gostermeye calismislardir

markus MERT ilk gunden beri surekli dogrulari konusmus, efendiligi ile maratonu eski gunlerine tasimistir. umit ozat ridvan gibi adamlarin cirit attigi yerde markusa yapilan bu vahseti kiniyor, bjklilere akil sagligi diliyorum

bizim çocuğun isim adaylarından biri de mert'di zaten hiç sevmemiştim iyi oldu elemem :D

Benim ulkemde benim odedigim para ile yorumculuk yapacak, turkce ogrenmek icin caba bile sarf etmeyecek, sonra birde TV'de eyyam yapacak.

Erman Toroglunun tirnagi olamaz.

Benim ulkemde benim odedigim para ile yorumculuk yapacak, turkce ogrenmek icin caba bile sarf etmeyecek, sonra birde TV'de eyyam yapacak.

Üstüne Almanya'da böyle şeyler olmaz diye ülkeme laf edecek. Hayır bilmesek bizi ayakta ... de neyse.

markus Türkiyeye çok çabuk ayak uydurdu.

nabza göre şerbet. bi hafta öyle bi hafta böyle.

trde mi yasiyor adam

yoksa almanyada mi idame ettiriyor hayadini

Daha LIG TV'ye kurus para vermem. Gitsin Sansal kesilen kablolarin hesabini sorsun once.

ona bakarsan aynisi drogba,muslera,eboue,melo,sneijder falan icinde gecerli..hepsi ekmegimizi yiyor ama türkce ögrenmeye tenezzül bile etmiyorlar..italya,almanya da transfer olduklari ülkenin dilini ögrenmeyen futbolcularin aklini alirlar yemin ederim..hatta transfer olmadan dil ögrenme mecburiyeti var..

genel düsünmek lazim salih..

trde mi yasiyor adam

yoksa almanyada mi idame ettiriyor hayadini

Beni ilgilendirmez nerede yasadigi. Isterse Amerika'da yasasin. Benim verdigim para ile TURKIYEDE YORUMCULUK YAPIYOR. O zaman dilimide essek gibi ogrenecek.

Bir bizde olur boyle sacmaliklar. Ingiltere'de fransadan italyadan almanyadan yorumcular hocalar cikiyor TV'ye Ingilizce konusuyor. Bu ne be.

ona bakarsan aynisi drogba,muslera,eboue,melo,sneijder falan icinde gecerli..hepsi ekmegimizi yiyor ama türkce ögrenmeye tenezzül bile etmiyorlar..italya,almanya da transfer olduklari ülkenin dilini ögrenmeyen futbolcularin aklini alirlar yemin ederim..

genel düsünmek lazim salih..

Ayni seyleri onlar icinde soyluyorum abi. Tercuman tutuyorlar bir sey varmis gibi.

3 yil uzeri sozlesme yaptigin yabanciya dili ogrenme sarti koyacaksin. Birde onlar futbolcular sahada ne konustuklari beni ilgilendirmez, ama bu adam tv'de yorumcu.

mert denilen zat bu pozisyona sarı bile verilmez demişti,cristianın yumurtalardan birini patlatması gerekiyordu herhalde kırmızı olması için

images

hala caponeyi neden attığını açıklamadı

Çeptalk

suyu kaynadı yakındır ..

Ayni seyleri onlar icinde soyluyorum abi. Tercuman tutuyorlar bir sey varmis gibi.

3 yil uzeri sozlesme yaptigin yabanciya dili ogrenme sarti koyacaksin. Birde onlar futbolcular sahada ne konustuklari beni ilgilendirmez, ama bu adam tv'de yorumcu.

aynen öyle kardesim..hatta transfer anlasmasi yapildigi an türkce ögrenme mecburiyeti koyacaksin mukaveleye..

Markus'a bak şampiyonu gör bence. Bu sezon resmen her pozisyonu Fenerbahçe lehine yorumluyor.

Geri
Üst Alt