Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Göçmenler dönsün diye Çinliler'in bir dönem yaptığı gibi topluca zıplıyoruz sanırım hergün
.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyinsiz misin? Benim yazdığımda ciddi olmayan ne var?
Koçumlu moçumlu düzgün konuş.
Anlayamayacak kadar beyin fakiriysen gündemden uzaksan al oku.
İzmir'de küçük büyük çok deprem gördüm. Düzgün yapılarda oturdum. Dalga geçmiyorum fakat geçecek olursam buna karışan sen olamazsın.
![]()
Cumhuriyet Haber Verir - Güncel Son Dakika Haberleri
Cumhuriyet haber, 90 yılı aşkın birikimiyle Türkiye'deki doğru haberin tek adresidir. Son dakika haberlerinden, güncel haberlerin tümü Cumhuriyet'te!www.cumhuriyet.com.tr
Okuman yazman yok mu lan? Bilal'e anlatır gibi anlatayım mı sana?Yahu kaynagin senin gibi gerzek. Profesorunda senin gibi engelli baska aciklama olamaz.
Ulan dicem artik yeter. Sen her aciklama yapan kisiye inaniyormusun? Ebu cehil olma.Okuman yazman yok mu lan? Bilal'e anlatır gibi anlatayım mı sana?
Adam tweet attı depremleri buna bağladı. Ben de iğneleme yaptım.
Fındık kadar beynine sok bunu.
Aga sen kafayı mı yedin anlaşamıyoruz. Ben adama inanıyor muyum sence? Tövbe estağfurullah. Evlilik yasaklandı diye nasıl deprem olabilir?Ulan dicem artik yeter. Sen her aciklama yapan kisiye inaniyormusun? Ebu cehil olma.
Kendi kendimi raporladım zaten saçma olunca tartışmaArnavutluk'ta da 5.5 şiddetin olmuş.
(Berke / görkem tartışmaya devam etmezsiniz umarım. Gerekli eşitler yapıldı.)
Nerede kalıyorsun renktaş?Enteresandır hiç hissetmedik
Gökova'da renktaş. Deprem sırasında MarmaristeydimNerede kalıyorsun renktaş?
Gscimbom mobil