Marsilya, Bielsa İle Prensip Anlaşmasına Vardı

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
1221756-25487744-640-360.jpg

Marsilya başkanı, Marcelo Bielsa ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Fransa Ligi’nde dün Lille ile 0-0 berabere kalan Marsilya’da, kulüp başkanı Vincent Labrune Arjatinli teknik adam Marcelo Bielsa ile prensipte anlaştıklarını duyurdu.

L’Equipe gazetesinin haberine göre, Bielsa kendisinden bir süredir haber bekleyen Marsilya yönetimine niahi kararını dün bildirdi. Sportif projeler konusunda anlaşma sağlayan taraflar, henüz kontrat detaylarını konuşmadılar.

Vincent Labrune geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada, "B ize cevap verme konusundaki son tarih 15 Nisan'dı; ancak halen bir geri dönüş alamadık. Beklemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Marsilya'da Aralık ayında görevinden ayrılan Elie Baup yerine geçici olarak Jose Anigo teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Eurosport.com

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sonunda adam gibi bir td getirdiler takımın başına.

Marsilya tam Bielsa'ya göre bir takım. Taraftarları, camiası vs vs..

El Loco :ka21:

Aha bizim adaylardan biri daha gitti.

Marsilya için büyük bir adım ama bizim için gereksiz bir adım olabilirdi. Bizim ülkede başarılı olabilen kaç sistem hocası var ki? Bize kısa vadede kesin başarı kazandıracak bir isim lazım.

marsilya 2-3 sene içinde avrupa ligini alır ve fransa liginin tozunu attırır. hep hayalimdeki hoca keşke gelse...

Marsilya önümüzdeki sezon büyük bir yapılanmaya gidecek. Hatta Ayew, Valbuena gibi isimlerin takımdan ayrılmaları bile söz konusu. Emin olmamakla birlikte stadları da bitecek galiba önümüzdeki sezon. Şimdi de Bielsa ile anlaştılar.

Önümüzdeki sezon Marsilya tam anlamıyla yeni bir sayfa açıyor diyebiliriz.

Şehir efsanesi Bielsa'yı görelim bakalım. Marsilya'yı ilk 3'e sokabilecek mi acaba..

Üzüldüm valla,Marsilya'lıyı tutarım seneye cayır cayır top oynatır bu adam Marsilya'ya.

PSG ve Monaco'nun bütçelerinin uçuk olması bir dezavantaj oluşturacaktır. Merak ediyorum bu iki kulüp arasında kendisine nasıl bir yer bulabilecek Bielsa?

Bielsa burada tek yönlü (o da şüpheli) Türk futbolcularla istediği oyunu oynatamaz, daha sonra bu futbolcular akıl ve mantık dışı yabancı kuralının kendilerine verdiği yetkiye dayanarak Bielsa'yı sabote eder ve sonucunda fatura yine teknik direktöre kesilirdi.Ha Bielsa'nın forumda biraz abartıldığını düşünüyorum ama Türk futbolunun çok üzerinde bir teknik direktör olduğu gerçek.Bielsa için Marsilya daha uygun.

2-3 yil sonra CL ceyrek finali falan oynarlar.

$

Thauvin uçar herhalde, aynı Muniain gibi. İyi seçim, kulüp yönetimi istediklerini yaparsa yeniden yükseliş olabilir.

Çok iyi hamle.

Çok istediğim bir teknik direktördü

umarım başarılı olur

Bize gelseydi Sabancı da sponsor olurdu ne güzel.:troll:

Geri
Üst Alt