Marsilya'daki Kavgada 1 İngiliz Taraftar Öldü!

Internette bi sürü video koymuşlar. Yazık günah yerlerde kafası tekmelenenler filan. Bu iş doğru değil, kenarda olayla alakası olmayanlar, turistler ve dükkan cafe sahipleri de cezasını çekiyor. Bunların hepsini tutuklayıp sınırdışı etmeleri lazım. Rusları da. Ruslardan da birinin durumu kritikmiş.

türkler tırt anca 50 kişi 2-3 kişiye saldırırlar genelde.. kavga etmesinide bilmezler çelimsizler korkaklar ama diğerlerine katılıyorum özellikle polonya,rusya,sırbistan,ukrayna,hırvatistan,bulgaristan,arnavutluk,çekler,slovakya bu ülkelerin holiganları sakat ve tehlikeli.
Katılıyorum yazdıklarına kesinlikle ama bizim türklerde ki tehlikeli olan kısım silah kullanmaktan kaçmıyoruz.
Döner bıçağı ile kavgaya gidip ve bunu da kullanan milletiz arkadaş:(

Holiganlarin alayi toplu saldiriyor zaten bize ozgu bir durum degil.

Her gittikleri yere pislik götürüyor bu ingilizler. İnsan ölümü acıdır tabii ama..

İngilizlerin genelde bu tarz olayları oluyor. Deplasmanlarda olsun, bu tarz organizasyonlarda olsun. İçip içip 'biz holiganız' kafasına geliyorlar sanırım. Bu kafaya Avrupa'da pek birşey yapmazlar ama Doğu Avrupa ülkeleri için aynı durum geçerli değil. Koparı verirler kafanı. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Rusya, Ukrayna falan. Bu tarz ülkelere mensup adamlarla fazla lagaluga yapmayacaksın. Sonu büyük ihtimal tatsız biter.

Onların holiganlığı bize sökmez r'daş.

551ed158b-1.jpg

Bu şerefsizler heryerde aynı otellerde bile böyle davranıyorlar

O degilde gruptan cikmamiz halinde bu ruslarla yada ingilizlerle eslesirsek Fransada 3. dünya savasi cikar.....

Ulan hadi git ötede oyna durduk yere salca olma abim bak işine canın çok sikiliyorsa forumda çok adam var ugrasilcak beni alintilama abim hadi.

1. kac yasindayim lan ben nerden biliyorsun
2. madem forumda bir yorumda bulunuyorsun altintida yapilir
3. malca bir yorum yapmisin, benden buyuk olsan ne ise yarar

1. kac yasindayim lan ben nerden biliyorsun
2. madem forumda bir yorumda bulunuyorsun altintida yapilir
3. malca bir yorum yapmisin, benden buyuk olsan ne ise yarar
Ulan gereksiz benimle aynı yaştaki adamlara abi dion ha ben bu forumda 1 Allahin kuluyla kavga etmemisim sende uzatma sus olum boş yapma ruiz ışte.

Geri
Üst Alt