Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Gündemimizde UEFA'dan gelen ceza var, bilgilendireyim..."

"Toplam zararımız 164 milyon euro... Anlaşma 16 Mayıs 2014'te yapılmış. UEFA, tedbir alınmasını istemiş"

Dursun Özbek: "En son Ekim'de gelip inceleme yapmışlardı. Bize de 2012-2014 yılları arasındaki zararlarla ilgili bizi çağırdılar"

Cas'a gidecez diyor Allah'ım sabır.
Cezayı 2 seneye çıkartacak sivri zeka.

''CAS a gidecegiz''

''UEFA 2014 de sordu o zamanki yonetimde dedi: 1 milyon euro kar edecegiz''
''UEFA: sonra siz 1 ay sonra 70 milyon euro zarar ettiniz diye bir aciklama yaptiniz, eger bunu bize basindan soyleseydiniz biz size 5 yil zaman verirdik.''

tek başına düşünemez bu birisi aklına giriyordur.
edit. gerçi onun olması içinde akıl lazım

aha CAS'a gidiyoruz galiba

Dursun Özbek: "Yaptığımız savunma çok etkili oldu. UEFA'da pek rastlanmayan bir düzeltme yapıldı ve ceza 1 yıla indirildi."

:asd22:

Dursun Özbek: "İşin peşini bırakmayacağız. Konuyu CAS'a taşıyacağız. Orada da farklı bir savunma yapacağız. Çok hırslıyız."

:o

Son düzenleme:
lan ne boş adamsın be dursun adamın derdine bak bilekliği görünür şekilde takmamız lazımmış

Dursun Özbek: "2013'te zarar 70 M €, 14-15'te 2 yönetimin olduğu dönemde zarar 55 M €, şu anki zarar ise 26 M €."
Dursun Özbek: "UEFA, savunmamızdan etkilendi ve 1+1 yıl olan cezayı 1 yıla düşürüldü. Buradan bir başarı öyküsü çıkarmaya çalışmıyorum."

FLAŞ! - Dursun Özbek: "Hiç ceza almasak bu başarı öyküsü olurdu. Şimdi konuyu CAS'a taşıyacağız."
Dursun Özbek: "Geçmiş yönetimlerle ilgili bir araştırma yapacağız, kötü yönetilmişiz. Uluslararası bir firma ile anlaşma noktasındayız."
Dursun Özbek: "#TekBilekTekYürek kampanyası başlattık hemen sataştılar. Bilekliğin maliyeti 0.8 TL, satış fiyatı 10 TL."
Dursun Özbek: "Bu bileklik, Galatasaray'da birlik ve beraberliğin bir sembolü. Niye bize sormuyorlar? Bombalayalım beraberliği diyorlar..."
Dursun Özbek: "UEFA'ya bileklikleri gösterdim ve 'Bu bizim sembolümüz, biz birlik olmasını biliriz' dedim. Biraz da bilgi verdim."

Dursun Özbek: "Bileklikte 1 milyon satarsak iyi dedik, şu anda 1 milyonu geçtik. Konu hakkında projeksiyon yaptık, 2.5 milyona ulaşacağız."

Bu gereksizi dinlemek için vakit ayırıyor olamazsınız.. :)

Hemen ağzına vurup kürsüden indirsinler..

hay bilekliğine.

anlasılan yaz transfer dönemi zehir olacak..

Bu Dursun gitmeli. Yoksa seneyede ebemizi belleyecek. Uefa futbolda maliyeti 65 mlyon euroya çekin diyor diyorsun. Futbolcularin maşini indrmeyi etik bulmuyorsun. Bunlarla mi devam edecen. Gidip Sneijder'i Muslera'yi satar bu yalanci başgan.

Geri
Üst Alt