Martin Benitez, Gelecek Sezon Galatasaray'da!

Ne komisyondan döndü denizli vay be. çocuğu 90 dakika izlediğim ilk maçta beğenmemiştim. allah korumuş 1 çöpten daha.

FM tecrübeli herhangi bir vatandaş şuanki transfer sorumlu(larına) bin basar, o kadar leş durumdayız yahu

Emin ol FM'deki potansiyellileri 2 ay incelesen çok iyi oyuncular bulursun. O yüzden FM'den yapsan bu kadar başarısız kadron olmaz. Ama gerçekliği de unutmamak lazım.

gelsin orhan hocam adam eder

Kazik olacagi belliydi zaten.

Ne yazik ki daha böyle transferler yapacak halde degiliz. Bruma'da büyük hataydi bence. Genc oyuncu falan eyvallah da bizim capimizda bir kulüp (burada finansal boyuttan bahsediyorum) 12 Milyon verip genc oyuncu alacak bir seviyede degil.

Alirsin tamam da ama biz genc oyunculara ne katiyoruz ki? her kulüpte gelisim gösterirler bizde ise tam tersi gerilemeye baslarlar. Iste tek bir Arda cikti ama o da 10 sene oldu yahu. Altyapi'ya kilit vursak yeridir. Toplu bir temizlik lazim. Aci ama gercek Altyapi'da hic bir yerli egitmen olmamali..

2021 yılındaki profili. Teknik anlamda aşırı derecede boş bir oyuncu. Görüldüğü gibi tek özelliği, iyi top sürebilmesi ve hızı. Florin Bratu da öyleydi. İyi top sürerdi, hızlıydı ama boştu.
o39d92.jpg

LigTv iyi bir işe imza atmış, böyle genç bir yeteneği yorumcu olarak kanala kazandırmak için epey para harcamış olmalılar.

Kazik olacagi belliydi zaten.

Ne yazik ki daha böyle transferler yapacak halde degiliz. Bruma'da büyük hataydi bence. Genc oyuncu falan eyvallah da bizim capimizda bir kulüp (burada finansal boyuttan bahsediyorum) 12 Milyon verip genc oyuncu alacak bir seviyede degil.

Alirsin tamam da ama biz genc oyunculara ne katiyoruz ki? her kulüpte gelisim gösterirler bizde ise tam tersi gerilemeye baslarlar. Iste tek bir Arda cikti ama o da 10 sene oldu yahu. Altyapi'ya kilit vursak yeridir. Toplu bir temizlik lazim. Aci ama gercek Altyapi'da hic bir yerli egitmen olmamali..

Bu ayrı bir konu da millet her genç oyuncudan bir Messi,Ronaldo,Ramos falan bekliyor bu da çok yanlış.

Gelsin.

FM'de 3.5m€'ya aldım. İlk sezon çok iyi performans sergiledi. Avrupa maçlarında sırtladı takımı. 2. sezon sakatlıkları sıklaştı. En son ayağını kırdı. Yaklaşık 3 aydır sakat. Sezon bitti Champ olduk :coffee:

Bu ayrı bir konu da millet her genç oyuncudan bir Messi,Ronaldo,Ramos falan bekliyor bu da çok yanlış.

Beklentiler cok yüksek. Haddinden cok cok yüksek.

Ülke'de biraz parlayan, biraz göze batan bir cocuk cikti mi hemen "Yeni Messi" "Yeni Ronaldo" diye sisirilip duruyorlar, bu hem cocuklar icin cok kötü hem de kulüpler icin.

Su başlığı değiştirin ya herseferinde rafa benitez zannediyorum

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Son 4 maçta kadroya girememiş.

Adamlar bu firsati nasil kacirdik diye sinirden kendilerini s...... biz hala benitez.

en son 20 Mart da maclari vardi, Benitez de oynadi :confused:

tipik cahil türk taraftarı

en son 20 Mart da maclari vardi, Benitez de oynadi :confused:

Transfermarkt son 4 maçı güncellememiş.Yanlış bakmışım.Özür dilerim herkesten.Bahsettiğim 4 maçta 1 golü ve 1 asisti var.3 maçta sonradan girmiş ve 1'i ilk 11.

Geri
Üst Alt