Martin Linnes Beşiktaş'ta

Melih Akan

Berlin Panteri
29082014_Besiktas-Linnes-i-bitirdi-.jpg

Siyah-beyazlılar hem Norveçli futbolcuyla hem de kulübü Molde ile anlaşmaya vardı.

NTV Spor'un haberine göre; Molde ile Linnes'in bonservisi için 2 milyon euro'ya el sıkışan Beşiktaş, oyuncuyla da 5 yıllık anlaşma sağladı. 22 yaşındaki sağ bek, transfer döneminin son günü olan Pazartesi'ye kadar İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

5 yıllık sözleşmeye imza atacak Martin Linnes'e yıllık 650 bin euro ödenecek.

Beşiktaş, forvet arkası için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Jose Sosa için Metalist Kharkiv'e son teklif yapıldı ancak iki kulüp arasında, Ukrayna'daki karışıklık nedeniyle iletişimde aksaklıklar yaşanıyor.

Teknik direktör Slaven Bilic'in ilk sıraya koyduğu Sosa'nın transferi gerçekleşmezse Siyah-beyazlılar Bryan Ruiz'i tekrar gündemine alacak.

Bu çocuk için mi bizim scoutlara laf ediyorlardı ? Bende dedim 17 18 yaşında birileri heralde. 22 yaşında molde diye bir takımda oynuyor ve Bruma transferiylemi kıyaslanıyor şimdi bu çocuk :D

Bu herifi tanımıyorum ama ortalama bir sağ bekse yeter.Beşiktaş geçtiğimiz 2 seneye göre çok daha iyi.

soguk ülkelerden gelen topcular bizim ligimizde is yaparlar

calıskan oluyolar genelde,öyle aman aman yetenekli olmasına gerek yok

İyi transfer bence Beşiktaş için...

Kuzey oyuncuları genelde disiplinli,çalışkan ve iş ahlakı yüksek oluyorlar...

Molde'den topcu aldıklarına göre, Scoutları bayagı sağlam calısıyor. Bizim scoutlar ne yapıyor dicem ama olmayan bir seyden hesap sormak olmaz tabi.

Tolga

Linnes Franco Ersan Motta

Atiba Veli

Pektemek Oguzhan Olcay

BA​

İyi çıkarsa bizim takımı çok daha yüksek maliyetlerde çöplerle dolduran scoutlarımıza pis söverim.

İyi çıkarsa bizim takımı çok daha yüksek maliyetlerde çöplerle dolduran scoutlarımıza pis söverim.

Motta-Franco-Atiba-Oguzhan-Olcay hepsi düsük maliyetler ile alındı ve cok düsük yıllıklara oynuyorlar. Hepside iyi cıktı. Bizde scout falan yok. Yönetim kendi capında futbol bilgisi ile sırf transfer olsun die transfer yapıyor iste.

Golcü bir sağ bek tam bir kanat oyuncusu. beşiktaş kanatları gerçekten çok iyi işliyor. Yine çok doğru transfer..

İşde geleceğe yatırım böyle olur 11m euro verip yedekde bekletmezsin. Oyuncuları kıyaslamıyorum zihniyeti kıyaslıuyorum..

Bu çocuk iş yapar. 10 numarada gelince mottanın yerine büyük ihtimal ismail geçer. 5 yabancı ancak böyle doluyor.

adamlar çok iyi takım yaptılar. Üstelik en fazla maaşı olan topçusu 2m euro falan sanırım.

Bu takımın tek eksiği stad. O stad olsa BJK bu doğru yönetim ve hocayla bir kaç yıl bu ligin tozunu attırabilir.

Ama işde şanssızlıkları stadları..

Bu sene şampiyon olamasalar bile bu yönetimi ve hocayı korurlarsa başarı gelir onlar için..

Ucuza da çok iyi işler çıkarılabileceğini gösteriyorlar.

Biz iyi alısdık hep 10 15m euroluk adamlardan bahsetmeye

[QUOTE="Fatih Mehmet Han, post: 8285197, member: 25972"]Molde'den topcu aldıklarına göre, Scoutları bayagı sağlam calısıyor. Bizim scoutlar ne yapıyor dicem ama olmayan bir seyden hesap sormak olmaz tabi.[/QUOTE]

ben burayi çözemedim

[QUOTE="Fatih Mehmet Han, post: 8285197, member: 25972"]Molde'den topcu aldıklarına göre, Scoutları bayagı sağlam calısıyor. Bizim scoutlar ne yapıyor dicem ama olmayan bir seyden hesap sormak olmaz tabi.

ben burayi çözemedim[/QUOTE]

Molde ismini ilk defa duydum. Scoutlarının yelpazesi bayagı genis demek istedim.

Golcü bir sağ bek tam bir kanat oyuncusu. beşiktaş kanatları gerçekten çok iyi işliyor. Yine çok doğru transfer..

İşde geleceğe yatırım böyle olur 11m euro verip yedekde bekletmezsin. Oyuncuları kıyaslamıyorum zihniyeti kıyaslıuyorum..

Bu çocuk iş yapar. 10 numarada gelince mottanın yerine büyük ihtimal ismail geçer. 5 yabancı ancak böyle doluyor.

adamlar çok iyi takım yaptılar. Üstelik en fazla maaşı olan topçusu 2m euro falan sanırım.

Bu takımın tek eksiği stad. O stad olsa BJK bu doğru yönetim ve hocayla bir kaç yıl bu ligin tozunu attırabilir.

Ama işde şanssızlıkları stadları..

Bu sene şampiyon olamasalar bile bu yönetimi ve hocayı korurlarsa başarı gelir onlar için..

Ucuza da çok iyi işler çıkarılabileceğini gösteriyorlar.

Biz iyi alısdık hep 10 15m euroluk adamlardan bahsetmeye

En yüksek Ba 3.2 sonra cenk 1.6 diye gidiyor.

Halbuki Ismail sag bekte iyi oynuyordu :asd:

Molde ismini ilk defa duydum. Scoutlarının yelpazesi bayagı genis demek istedim.

molde yi ilk kez duyuyorsan , scoutlara laf atma hakkın yok[/QUOTE]

Netice olarak Bjk bizden daha akıllı transferler yapıyor. Ben bunu dile getiriyorum. Ben futbolu evrensel olarak takip etmiyorum. Daha doğrusu o kadar boş vaktim yok. Avrupa'nın önde gelen liglerini bilirim, bide bizim ligi.

Yani entresan bir düsünce yapın var. Senin mantık ile en kötü amatörde bile futbol oynamayan kimse burada yorum yapmamalı.

Geri
Üst Alt